Bijzondere gevels met Architectural Claddings van Sto

Sto biedt een breed productprogramma aan gevelbekleding

Nederland energiezuiniger maken. Nederland mooier maken. Nederland comfortabeler maken. Dat doet Sto door woningen en gebouwen te voorzien van een sterk isolerende schil.

Gebouwen die vanzelfsprekend zonder energiegebruik koel zijn in de zomer en behaaglijk warm in de winter. En dat mag gezien worden. Strak gestuct, met steenstrips of een speciale gevelafwerking als glas of natuursteen. De keuze aan gevelmaterialen is de laatste jaren flink toegenomen en de markt vraagt om innovatieve oplossingen. De oplossing: de Architectural Claddings van Sto.

Sto biedt een breed productprogramma aan gevelbekleding binnen de Architectural Claddings. Stuc, minerale en keramische steenstrips, natuursteen, glas en glasmozaïek, Verolith en Sto-Ecoshapes zijn onderdeel van het productprogramma. Sto-Ecoshapes zijn prefab stucvormen op basis van minerale componenten en zijn volledig te customizen in vorm, patroon, kleur, textuur en add-ons. Datzelfde geldt voor de minerale steenstrips, waarmee een gevel met baksteenuiterlijk volledig naar wens kan worden vormgegeven. Daarmee heeft de architect de vrijheid om een uniek gebouw te realiseren.

De ultieme combinatie

Architectural Claddings zijn toepasbaar op de buitengevelisolatiesystemen van Sto. Daarmee worden energetica en esthetica gecombineerd. Een gebouw is immers pas duurzaam als het ook mooi en functioneel is. De Architectural Claddings maken dat mogelijk. NoM, BenG en passief bouwen kan worden gerealiseerd met de systemen van Sto, zowel op traditionele wijze als op prefab systemen.

Een bijzondere gevel hoeft dus niet moeilijk te zijn. Sto Isoned is al 40 jaar in Nederland bezig met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad én nieuwbouw. Door de nieuwste technologieën toe te passen en innovatief mee te denken met de bouwsector, wordt Nederland mooier én energiezuiniger.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie