Ontwerp uw eigen entreemat met Emco!

Emco maakt het mogelijk om speciale patronen en logo’s te integreren in uw entreemat.

Gebruik uw creativiteit en maak een ontwerp om uw entree volledig te personaliseren. Naast de hoge mate van creativiteit zorgt de hoogwaardige schoonloopinlage voor een perfecte opname van vuil en vocht.

3-zonereinigingsconcept

Emco Bouwtechniek introduceert een uniek 3-zonereinigingsconcept waarbij het mogelijk is om in de 2e en 3e zone allerlei patronen en logo’s te integreren. Deze oplossing zorgt ervoor dat het door u ontworpen design in zowel de 2e als in de 3e zone doorgevoerd kan worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het patroon van de wandbekleding of de achterliggende vloeren terug te laten komen in uw entreezone.

In deze toepassing wordt uw design geprint als inlage in de entreemat emco Diplomaat Premium Large, een type met een extra breed aluminium draagprofiel, en in de schoonloopzone Maximus Image.

Het resultaat: een creatieve en opvallende verschijning en bovendien een hoge opname van vuil en vocht door de hoogwaardige schoonloopinlage.

Het ontwerp van de entreemat is volledig af te stemmen op uw wensen. In harmonie met de entree of juist opvallend en karakteristiek. De schoonloopinlage is leverbaar in 45 kleuren en kan in allerlei kleurcombinaties geproduceerd worden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie