Veelzijdig inzetbaar topproduct, werk- dus tijdbesparend

PCI heeft het aantal kleuren van PCI Nanofug Premium verhoogd naar 28. De actuele kleuren zijn afgestemd op de laatste trends, met diverse grijze tinten en een ruime keuze uit bruine varianten voor bijvoorbeeld houtimitatietegels.

En PCI levert siliconenkitten in dezelfde kleuren als de voegmortels, om een nog mooier resultaat te krijgen.

 

Het voegmiddel levert een hoogwaardige, langdurig kleurechte voeg op: uniek voor een cementhoudend product. En door de fijne oppervlaktestructuur is deze water- en vuilafstotend, dus eenvoudig te reinigen, met een lange levensduur. Mocht het nodig zijn, dan kan de chemisch bestendige voegmortel worden schoongemaakt met zure reinigingsmiddelen. Met het credits die het logo ‘EC 1 Plus’ opleveren, kan dit zeer emissiearme voegmiddel eraan bijdragen een BREEAM-certificaat te verkrijgen.

 

PCI Nanofug Premium is veelzijdig inzetbaar en kan niet alleen voor keramiek, maar ook voor natuursteen worden gebruikt in de veel toegepaste voegbreedte van 1 tot 10 mm. De tegelzetter profiteert van de smeuïge verwerking en een lange verwerkingstijd.

De premium voegmortel staat er om bekend niet aan te branden op de tegel, dus geen blijvende cementsluier achter te laten. En al na twee uur is de voegmortel uitgehard. Dat betekent dat PCI Nanofug Premium voor de verwerker een topproduct is, veelzijdig en werk- dus tijdbesparend.

 

PCI Nanofug Premium wordt niet alleen geleverd in handige emmers van 5 kg, maar ook in zakken van 15 kg, speciaal voor grote projecten.