Bouw op zekerheid met PROMAT!

Het voorkomen van brandoverslag bij een gebouwbrand is van levensbelang. De vluchttijd wordt verlengd en daarnaast kan een groot deel van het gebouw gered worden van instorting. Op wat voor een manier kan brandoverslag worden tegengegaan?

 

PROMAT, specialist in brandveilige bouwkundige toepassingen, raad kwalitatieve draagconstructies aan. Daarnaast biedt het bedrijf oplossingen voor het brandveilig bekleden van vloeren, daken, gevels, plafonds en zelfs ramen. Al deze toepassingen zorgen voor optimale brandveiligheid van uw gebouw. Bouw op zekerheid met PROMAT!

 

Handige rekentool voor brandveilige staalstructuur

Promat, expert in brandveilig bouwen, heeft een bijzonder handige tool ontwikkeld: de Promat® Steel Calculator. Dit online rekenprogramma helpt u met de berekening van de juiste beschermingsdikte voor het brandwerend beschermen van uw staalstructuur.

 

Aan de hand van enkele criteria, die specifiek zijn aan uw project, berekent u makkelijk en snel de dikte van uw brandwerende platen. U start met het kiezen van een product of categorie en wordt zo via een aantal stappen naar het resultaat geleid: de ideale oplossing voor uw specifieke situatie.

 

Alles wordt voor u berekend en in een kant-en-klaar document aangeleverd. Een simpele tool voor complexe berekeningen!