Nieuw plafondrooster geschikt voor ventilatie in meerdere soorten ruimten

De CAP-F van Systemair is een nieuw plafondrooster geschikt voor ventilatie in meerdere soorten ruimten waaronder kantoren, openbare ruimten, ziekenhuizen en klaslokalen.

 

Het CAP-F rooster bestaat uit een frontplaat en een aantal nozzles. De nozzles zijn vervaardigd uit ABS kunststof en kunnen volledig draaien. Hierdoor biedt het plafondrooster vele variaties in luchtuitblaaspatronen.

CAP-F is leverbaar in een systeemplafond-uitvoering van 600 x 600 en 625 x 625. Installatie en onderhoud van het rooster is zeer eenvoudig. De afmetingen van het rooster maken dat het rooster rechtstreeks in een systeemplafond van 600 x 600 of 625 x 625 past.

De CAP-F is te gebruiken in combinatie met de THOR plenumbox.

 

Over Systemair B.V.

Systemair B.V. in Nederland is fabrikant en leverancier van het meest complete én meest flexibele assortiment van Europa als het gaat om ventilatie en klimaatbeheersing en draagt specifieke oplossingen aan voor de werksegmenten: utiliteit, gezondheidszorg, scholen, industrie, parkeergarages, data center cooling en marine, oil & gas.

Kernwaarden van Systemair zijn kwaliteit, beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. Systemair B.V. is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming Systemair met vestigingen in meer dan 50 landen wereldwijd.