Verleng de zomer met SUNFLEX terrasoverkapping

Vakantie vanaf het voorjaar tot de herfst

Een terras in de tuin biedt niet alleen meer woonruimte, maar ook buitenruimte. Vaak verplaatst het leven zich naar buiten - op het terras wordt gegeten, gespeeld en ontspannen, zolang het weer het toelaat.

Met de SUNFLEX terrasoverkapping kunt u langer van deze vrijheid genieten.

De SUNFLEX terrasoverkapping SF 112/SF 152 of SF 112 Plus/SF 152 Plus biedt u optimale bescherming tegen weer en wind. Door de verschillende dakvormen en mogelijkheden kan de veranda optimaal aan uw huis en uw behoeften worden aangepast. In het voorjaar, de zomer of de herfst: met de SUNFLEX terrasoverkapping zit je altijd goed.

Altijd goed beschermd

De dag beginnen met een ontbijt op het terras of een barbecue gepland? Met de SUNFLEX terrasoverkapping zijn zorgen over het weer verleden tijd. Het stevige glazen dak beschermt tegen regen en wind. Moderne LED-techniek en extra verwarmingselementen maken van het terras ook in de late uurtjes een behaaglijke plek.

In de zomer zorgt een integreerbare zonwering voor aangename schaduw zonder lastig opbouwen van zonneschermen of schaduwdoeken. Tegelijkertijd zorgt de terrasoverkapping ervoor, dat de aangrenzende woonruimte niet te warm wordt. In de winter blijft het terras vrij van sneeuw en is het tuinmeubilair prima beschut tegen weersomstandigheden. Met de SUNFLEX terrasoverkapping is de woonruimte uitgebreid met een gezellige en beschutte buitenruimte.

Flexibel in het systeem

Bij sterke wind en regen bieden de zijwanden, het schuifsysteem SF 20 of de schuifdraai-systeem, SF 25, SF 30 of SF 35 optimale bescherming. Op deze manier biedt SUNFLEX nog meer buitenlevenplezier gecombineerd met de terrasoverkapping SF 112/SF 152 of SF 112 Plus/SF 152 Plus. De ongeïsoleerde glazen systemen kunnen optimaal worden aangesloten op de terrasoverkapping en creëren als gesloten systeem een nieuwe, comfortabele woonruimte in de tuin.

Eigenschappen glasdaken SF 152 en SF 152 Plus
  • aluminium constructie
  • SF 152: zonder dakoverstek aan de voorzijde
  • SF 152 Plus: met dakoverstek aan de voorzijde
  • op maat gemaakte daken
  • glasdiktes van 8, 10, 12, 16 en 24 mm
  • dakhelling 5° tot 45°
  • SF 152 Plus: naar keuze zonder, met hoekige of met ronde goot
  • liggers vanaf 3000 mm.
  • staanders kunnen maximaal 1000 mm naar binnen worden geplaatst
  • oppervlak van de constructie heeft standaard een RAL standaardglansgraad, E6-EV1, DB703 of DB703 FS.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie