VELUX lanceert collectie verduisterende rolgordijnen ‘Colour by You’

1.800 kleuren voor een stijlvolle kamer én een goede nachtrust

De VELUX Groep lanceert de nieuwe Colour by You collectie: een nieuwe lijn van verduisterende rolgordijnen met keuze uit maar liefst 1.800 verschillende kleuren.

De nieuwe lijn biedt kleur en variatie aan ieders interieur en garandeert tevens een goede nachtrust.

Interieur om in te dromen

Eén derde van ons leven brengen we slapend door. Dat draagt bij aan een gezond en gelukkig leven, aldus deskundigen (Aminoff MJ, 2011). Maar externe factoren zoals stress of de zorg voor jonge kinderen zorgen er wel eens voor dat we de 6 tot 8 uur slaap nét niet halen. En dan vergeten we nog de impact van de ruimte waarin we slapen op ons slaapcomfort.

Jolanda de Gooijer, Product Group Manager bij VELUX Nederland: “Ook de slaapkamer en inrichting heeft invloed op onze slaapkwaliteit. Zo kan te veel licht ervoor zorgen dat je sneller ontwaakt en veel minder snel aan de aanbevolen hoeveelheid slaap komt. Mensen denken daarnaast dat ze per se een donkere kleur raamdecoratie moeten kiezen om het licht buiten te houden.

Maar dat hoeft helemaal niet en dat willen we met de nieuwe verduisterende Colour by You collectie laten zien. Of je nu een rolgordijn in hemelsblauw, donkergroen of pastelroze wilt, VELUX kan met deze nieuwe lijn aan alle interieur- én slaapbehoeften voldoen.”

Optimale verduistering in ontwerp naar keuze

De VELUX Colour by You rolgordijnen zijn getest op optimale verduistering voor ieder moment van de dag. De verduisterende laag zorgt dan ook voor zowel een goede nachtrust als voor een onverstoord dutje overdag. Door de unieke mogelijkheid om zelf je eigen kleur te bepalen uit een pallet van wel 1800 kleuren, kun je de VELUX verduisterende rolgordijnen combineren met de kleur van je muur, tapijt, stoel etc.

Gebruik simpelweg de online kleurselectietool, voer de kleur in die je wilt en ontwerp je eigen gepersonaliseerde verduisterend rolgordijn dat binnen twee weken bij je thuis wordt bezorgd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie