Buiten naar binnen door daktoegang!

Gorter dakluik: prima combinatie veiligheid, esthetiek en energiezuinigheid

Veilige daktoegang met natuurlijk daglicht. Dat Gorter-luiken een veilige en praktische daktoetreding faciliteert, dat weten we al lang. Dat het bedrijf zich daarnaast focust op esthetiek en daglichttoetreding is minstens zo noemenswaardig.

Daglicht is belangrijk voor het menselijk functioneren en de gezondheid van mensen in het algemeen.

Glazen dakluik

Gorter beglaasde dakluiken (type RHTG) zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. In appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen en in kantooromgevingen zorgt het beglaasde dakluik voor een impuls aan daglichttoetreding.

Dat doet overigens niets af aan de isolatiewaarde van het luik. Het Gorter glazen dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand. Het deksel is bovendien voorzien van HR+++ glas. Veel architecten kiezen al voor dit energiezuinige en esthetische dakluik.

100% UV filtering

Niet alleen zorgt het dakluikvenster met zijn grote oppervlak voor veel lichtdoorlating, maar het zorgt ook voor een 100% filtering van het binnenkomend UV-licht, waardoor meubilair en andere interieuritems in de onderliggende ruimte beschermd zijn tegen de verkleurende invloeden van dit licht.

Kies voor een dakluik van Gorter

Gorter dakluiken zorgen voor een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. Gorter is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van dakluiken. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen.

Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie