Toekomstbestendig na-isoleren met Kingspan

Toekomstbestendig renoveren start met isoleren

De energie-index van woningen verbeteren voor meer comfort en een lagere energierekening – dát is het doel van toekomstbestendig renoveren. Omdat gebouwen en woningen tot wel 40 procent van de warmte via het dak verliezen, is goede dakisolatie essentieel.

Buitenzijde dak na-isoleren

Wanneer het dak toe is aan vervanging, denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de dakpannen, dan is na-isoleren aan de buitenzijde van uw dak de beste optie. Hiervoor heeft Kingspan de Therma TP10 Renova Dakplaat in het assortiment: een dunne oplossing met een hoge isolatiewaarde, waardoor details zoals goten vaak niet aangepast hoeven te worden.

Snel en eenvoudig na-isoleren

De Therma TP10 Renova Dakplaat is een isolatieplaat met daarop de tengellatten al verlijmd. Na het verwijderen van de bestaande dakpannen, panlatten en tengels kan de isolatieplaat worden gemonteerd op het bestaande dakbeschot, waarna de panlatten en dakpannen eenvoudig opnieuw kunnen worden aangebracht.

Hoge isolatiewaarde met een geringe dikte

Onze isolatiematerialen hebben een hoge isolatiewaarde, een vezelvrije kern, zijn eenvoudig en snel te verwerken én voldoen aan huidige en toekomstige eisen. Met een lambdawaarde van 0,022 kunt u met geringe dikte al een hoge isolatiewaarde bereiken. Er zijn dus geen extra detailaanpassingen nodig. Zo voldoet het dak al gauw aan huidige en toekomstige isolatie-eisen. Bovendien is de Therma TP10 Renova Dakplaat voorzien van een ISSO gecontroleerde kwaliteitsverklaring.

Makkelijk te verwerken

Aan de Frieslandlaan in Veendam is bij re renovatie van 40 woningen gekozen voor de Therma TP10 Renova Dakplaat. Waarom? Daarover is Marvin van Dijk, eigenaar van Dakpanvernieuwing Van Dijk en dakdekker in het project, duidelijk. “Deze plaat biedt de beste RC-waarde in combinatie met een beperkte dikte. Daardoor is de plaat makkelijk te verwerken, maar ook te transporteren. Wij werken in dit soort projecten eigenlijk altijd met deze plaat”.

Meer informatie

Toekomstbestendig renoveren start met isoleren. Ga naar onze website voor meer informatie over dit project of voor meer informatie over de Therma TP10 Renova Dakplaat.

U kunt ook contact met ons opnemen via (0800) 546 47 77 of info@kingspaninsulation.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie