Dreen® Ceramica: keramische tegels voor dakterrassen

Luxe tegelsysteem nu ook in groot formaat leverbaar

Lichtgewicht, sterk en stijlvol. Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. Nu ook in groot formaat!

De keramische tegels zijn door een hoge antislipwaarde en lichte gewicht geschikt om te gebruiken op het dak. Ook voor de renovatie van dakterrassen of galerijen. De tegels kenmerken zich door een hoge maatvastheid en ze zijn zeer kleur- en slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm.

Diverse lijnen

Van stoere betonlook tot warm houtmotief, keramische tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitstralingen. Zoontjens werkt met drie verschillende lijnen: Stone Look, Concrete Look en Wood Look. Kies de kleur die past bij de gewenste uitstraling of combineer meerdere kleuren en formaten!

Groot formaat tegels

Dreen®Ceramica is beschikbaar in diverse formaten. Naast de gebruikelijke formaten 60 x 60 cm, 90 x 45 cm en 120 x 60 cm, voert Zoontjens nu ook de maten 90 x 90 cm en 120 x 120 cm. Door het gebruik van groot formaat tegels ontstaan ruime vlakken met een gering aantal naden. Combineer eindeloos en creëer een trendy en ruim dakterras. De dikte van de tegel blijft bij alle formaten 2 cm. De groot formaat keramische tegels biedt Zoontjens aan op projectbasis.

Strak en stabiel

Door plaatsing op de speciaal ontwikkelde fixplate lock worden de tegels gefixeerd en vergrendeld, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar. Hiermee ontstaan strakke naden en een stabiel tegelwerk. Met gebruik van DNS® of de verstelbare tegeldrager kan het terras met de keramische tegels worden opgehoogd. Bij keramische tegels van 90 x 90 cm of groter is ophoging alleen mogelijk in combinatie met het DNS® Large systeem.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie