ABIMAT introduceert nieuwe entreemat: Duplo Triple

Triple inlage voor een nóg betere schoonloopwerking

Nederlands grootste producent van entreematten heeft een nieuw type entreemat ontwikkeld. U kent ongetwijfeld onze ABI Duplomat die tot nu toe leverbaar is met een Single en Double inlage.

En vanaf nu is deze ook leverbaar met TRIPLE inlage. Dit zorgt voor een nóg betere schoonloopwerking! De mat heeft een unieke uitstraling, in de kwaliteit die u van ons gewend bent!


ABIMAT ontwikkelt en produceert alle matten in Nederland

Met recht kunnen we zeggen: ‘Made in Holland’. Want alle entreematten uit ons assortiment worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en vinden hun weg naar klanten over de hele wereld.

Onze R&D afdeling zoekt steeds naar mogelijkheden tot vernieuwing. De Duplo Triple is daar het meest recente voorbeeld van. Deze mat is leverbaar in vijf basisvarianten: zwart, grijs, zebra, rubber en borstels. En elke gewenste combinatie is mogelijk! Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden of vrijblijvend advies!

Binnenkort volgt er meer nieuws over nog meer nieuwe ontwikkelingen!

ABIMAT levert maatwerk

Als producent van entreematten vinden we dat ons werk niet stopt bij het produceren, maar we adviseren u graag over de beste schoonloopzone. Ons team denkt graag mee met het ontwerpen van een unieke entreemat!

We kunnen u volledig ontzorgen, dat begint al bij een gedegen advies voor uw situatie, het inmeten, het produceren en plaatsen van de mat, alsook het meenemen van de oude entreemat.

We hebben veel meer entreematten in ons assortiment. U vindt meer informatie over ons en onze producten op www.abimat.nl of via de NBD website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie