Fraaie dessins en sprekende kleuren typeren Tessera Chroma en Nexus tapijttegels

Forbo Flooring heeft maar liefst twee nieuwe Tessera collecties: Tessera Nexus en Tessera Chroma. De nieuwe collecties combineren sprekende kleuren en trendy dessins, maar zijn toch goed betaalbaar.

Tessera Nexus speelt met haar verfijnde grafische patronen in op verbinding en contact. Tessera Chroma is een luxe aanvoelende tapijttegel met een hoge pool en komt in een collectie met zeer aansprekende kleuren.

 

Elke kleur in de Tessera Chroma collectie is samengesteld uit drie kleuren waardoor er een zachte en bijna ‘kalkachtige’ kleur ontstaat. De Tessera Chroma tegels kunnen gebruikt worden om een vloer in één kleur te creëren of gecombineerd worden met tegels van een andere kleur om zo uw eigen, meer uitgesproken design te creëren.

 

Tessera Nexus bestaat uit negen neutrale en klassieke kleuren voor lichte en donkere opties. De collectie kenmerkt zich door grafische dessins die ruimtes en de mensen daarin op een subtiele manier verbinden. Nexus is daarmee helemaal toegesneden op de werkomgeving van nu.

 

Duurzaam en akoestisch

Beide Tessera collecties zijn heel gemakkelijk te combineren met Allura Flex zonder dat daarbij overgangsprofielen of extra ondervloeren nodig zijn. Natuurlijk combineren deze vloeren ook eenvoudig met alle andere Forbo vloeren als Marmoleum, Flotex en het eerdergenoemde Allura omdat ze zijn ontwikkeld vanuit dezelfde Forbo kleurtaal.

Daarnaast hebben zowel Chroma als Nexus een hoge akoestische waarde van 25dB of hoger voor minimale geluidsoverdracht. De vloeren zijn bovendien duurzaam in de zin dat ze voor meer dan 60 procent bestaan uit gerecycled materiaal. Hierdoor komen ze ook in aanmerking voor de door de overheid gesubsidieerde MIA/Vamil regeling.

 

Voor veel meer info bekijk forbo-flooring.nl/tesseratapijttegels.