Altijd excellente lucht in huis met Flair WTW

Brink zet met Flair nieuwe standaard in ventilatie met warmteterugwinning neer

Brink Climate Systems specialiseert zich al tientallen jaren in innovatieve oplossingen op het gebied van lucht.

Commercieel Manager Albert van Lohuizen: “Wij willen het leven van onze klanten elke dag een beetje mooier maken door hen te voorzien van de meest excellente lucht in huis. De nieuwe Flair is een uitstekend voorbeeld van deze ambitie.”


Nieuwe standaard

Brink zet met het nieuwe toestel een nieuwe standaard in ventilatie met warmteterugwinning (WTW) neer. Het hoge rendement gekoppeld aan zeer laag energieverbruik zorgt er samen met de zeer stille werking voor, dat ventileren met WTW een nieuwe weg inslaat. De Flair-serie bestaat uit de Flair 300 en Flair 400. Deze toestellen hebben een maximale ventilatiecapaciteit van respectievelijk 300 en 400 m3/h. De Flair is de toekomst ver vooruit als het gaat om prestaties, installatiegemak en connectiviteit. Bij de ontwikkeling heeft Brink gestreefd naar het creëren van het meest gebruiksvriendelijke toestel met een ontwerp dat uitmuntende prestaties levert én sneller en makkelijker te installeren is.

Installatie via smartphone

Een kwalitatief goede installatie is essentieel voor excellente lucht in huis. Met de Flair is installeren nog eenvoudiger waardoor er tijd wordt bespaard, terwijl het eindresultaat kwalitatief beter is. Alle belangrijke elektrische aansluitingen zijn bijvoorbeeld goed bereikbaar en kunnen met push-in connectoren worden gemaakt. Inregelen is ook eenvoudig middels bediening op alle gangbare smartphones. Hiervoor is géén internet of installeren van een app vereist, aangezien op de bouw de beschikbaarheid van internet niet altijd een gegeven is. Het ventilatietoestel stuurt zelf het bedienmenu naar de browser van de smartphone.

Tijdwinst door inladen instellingen bij seriematige bouw

Voor projecten met meerdere toestellen met dezelfde instelwaardes kunnen alle instellingen worden opgeslagen en binnen een ander toestel worden ingeladen. Dit levert bij grotere projecten enorm veel tijdwinst op.

Beschikbaar

In Nederland is de Flair 300 en 400 met vier aansluitingen aan de bovenzijde leverbaar. Vanaf komende zomer volgen ook toestellen met twee aansluitingen aan de bovenzijde en twee aansluitingen aan de onderzijde.

Meer info op www.brinkclimatesystems.nl/flair.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie