Moderne snelloopdeuren voldoen aan de hoogste eisen

In vergelijking met gangbare roldeuren zijn snelloopdeuren van EFAFLEX een investering die snel terugverdiend wordt

Want sinds de oprichting van de firma in 1974 concentreert EFAFLEX zich op innovatieve constructies bij snellopende deuren.

Met de ontwikkeling van de spiraaltechniek geeft EFAFLEX met wereldwijde technische noviteiten de toon aan in de hele branche. Of het nu gaat om spiraal-, rol- of vouwdeuren, cleanroomdeuren of veiligheidsdeuren voor machines: EFAFLEX zet de standaard in Duitse premiumkwaliteit.

Deze kwaliteit zorgt voor de lange levensduur en de consequent lage bedrijfskosten. Prestaties op het hoogste niveau is bij EFAFLEX traditie: de onderneming is sinds haar oprichting in familiebezit.

Efaflex banner topkwaliteit

Onder extreme omstandigheden levert uitstekende kwaliteit nog meer rendement op.

De EFA-SRT is een echte allrounder! Deze snelroldeur is toepasbaar als binnendeur of als extra bescherming voor de afsluiting van een hal. Voor elke opening, die vaak gebruikt wordt door vorkheftrucks, is de snelroldeur van EFAFLEX een kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Robuuste kunststofkabels en trekveren in de zijframes zorgen ervoor dat het deurblad aangespannen blijft bij het openen en het sluiten. Het deurblad is bestand tegen wind, onderdruk, inwerking van warmte of koude, en tocht. Het deurblad blijft altijd in vorm en kan op elk moment probleemloos worden op- en afgerold.

Speciale deuren van EFAFLEX

EFAFLEX is ook dé leverancier van speciale snelloopdeuren. Wat de vereisten ook zijn, we zullen een oplossing vinden. Wij zijn specialist met eigen ontwikkelingen in deuren voor de cleanroom, koel- & vrieshuizen, machineafscherming, ATEX, parkeersystemen om de belangrijkste te noemen. Ons zelfbeeld van innovatieve engineering is de basis voor de topkwaliteit van onze snelroldeuren. Op basis van baanbrekende constructies creëren we technologie die maximale betrouwbaarheid, efficiëntie en levensduur mogelijk maakt.

EFAFLEX binnendeuren® in één oogopslag
  • sterk belastbare binnendeur
  • optioneel met aanrijbeveiliging
  • openingssnelheid tot 4,0 m/s en sluitsnelheid tot 1,0 m/s
  • ontwikkeld voor 150.000 – 200.000 bewegingen per jaar
  • hoogste hygiëne-eisen: geschikt voor food- en cleanroom industrie
  • volledig te personaliseren naar eigen eisen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie