Nieuw en eigentijds garderobesysteem heet Gardelux Fit

Speciaal ontwikkeld voor toepassing in zorg, sport en onderwijs

Hermeta heeft een nieuwe collectie ontwikkeld binnen het garderobemerk Gardelux®: Gardelux Fit.

Gardelux Fit is een nieuwe C2C Silver gecertificeerde collectie, die zich perfect leent voor speelse of sportieve omgevingen. In iedere kleur mogelijk, doelgericht en eenvoudig te monteren: Gardelux Fit is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zorg, sport en onderwijs.

Top kwaliteit van Nederlandse bodem

GARDELUX® garderobes zijn duurzame en slijtvaste aluminium garderobesystemen van Nederlandse bodem. GARDELUX® wordt geproduceerd door Hermeta, specialist in aluminium bouw- en meubelbeslag, interieurbouw en gevelbouw.

Passend bij ieder interieur

Standaard wordt Gardelux Fit geleverd in een mat naturel uitvoering, maar het is naar wens te personaliseren. De steunen, lijsten en jashaken kunnen in iedere gewenste RAL-kleur uitgevoerd worden. Dit betekent dat de Gardelux Fit kan matchen met de clubkleuren van een sportvereniging of perfect aansluit bij de vrolijke kleuren van een schoolgebouw.

Veilig en uitgebreid systeem

Gardelux Fit heeft een ruime opslagcapaciteit en kan uitgebreid worden tot twee lijsten (Fit 2). Door de naar binnen gerichte haken en afgeronde hoeken is het een veilig systeem en uitermate geschikt voor basisscholen en kinderdagverblijven.

Efficiënt en eenvoudig te monteren

Het modulaire bouwsysteem van Gardelux Fit is in een aantal korte handelingen te monteren. Dit maakt dat het garderobesysteem efficiënt en eenvoudig te plaatsen is in de gewenste omgeving. Daarnaast bevat de Gardelux Fit een verlengbaar systeem en is verkrijgbaar in drie standaard lengtes.

GARDELUX®: Functioneel design

Het GARDELUX® garderobesysteem bewijst zich al decennia lang als functionele design garderobe voor diverse openbare gelegenheden waar mensen elkaar ontmoeten, zoals musea en ziekenhuizen, restaurants en theaters, sportkantines en zwembaden, scholen en kantoren.

Een overzicht van de gehele GARDELUX® collectie kunt u vinden op de vernieuwde Gardelux website.

Hoogwaardig comfort

Hermeta is al bijna 100 jaar een Nederlandse onderneming met een breed pakket aan bouw-, industrie- en interieurgerelateerde design producten, met als basismateriaal aluminium. Onze producten brengen comfort in gebouwen. Hermeta staat voor duurzaamheid en innovatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie