HerboLock Acoustics - opbergdesign waar je stil van wordt

Tijdens Design District zijn de gloednieuwe HerboLock Acoustics lockers van Hermeta geïntroduceerd

De klassieker HerboLock is volledig gerestyled naar een nieuw modern ontwerp.

De akoestische lockers zorgen voor een zeer sterke absorptie van het geluid dankzij de materialen wolvilt en polyesterwol. Hierdoor zorgen de lockers voor nog meer comfort en beleving bij onder andere kantoren, scholen, musea en theaters.

Het idee achter HerboLock Acoustics

Lockers staan vaak in de entree van een gebouw of in een kantoortuin, waar het nogal lawaaierig kan zijn. De entree is dé ontvangst van je gebouw en daarbij is een goede eerste indruk belangrijk. Daarom onderzocht Hermeta samen met Marjan Veltkamp van designbureau Fields hoe de lockers een betere bijdrage kunnen leveren aan de beleving, de uitstraling en het comfort in verschillende gebouwen.

Vanuit deze gedachte zijn de HerboLock Acoustics lockers ontstaan. De toepassing van 100% wolvilt aan de voorkant van de lockers geeft een prachtige en luxe uitstraling. Daarnaast zorgt het materiaal voor een absorptie van het geluid, waardoor de ruimte aangenaam wordt.

Verschillende kleurenpaletten

De lockers kunnen in heel veel kleuren gemaakt worden voor een persoonlijke stijl. Ter inspiratie heeft Hermeta twee kleurenpaletten gemaakt: Woods en Sunset. Het Woods pallet bestaat uit rustige en frisse blauw- en groentinten en het Sunset pallet bestaat uit moderne aardse tinten.

Patronen geïnspireerd op muziek

De HerboLock Acoustics zijn verkrijgbaar in drie uitgesproken 3D patronen: WAVE, NOTE en TONE. De patronen zijn geïnspireerd op muziek, zoals de geluidsgolf bij WAVE, de notenbalk bij TONE en de rollen van een pianola bij NOTE.

HerboLock Acoustics
  • bijzonder 3D ontwerp
  • geluidsabsorberend
  • 100% duurzaam en natuurlijk wolvilt
  • brandvertragend
  • vuilafstotend.

HerboLock lockers bewijzen zich al decennialang als veilige en functionele designlockers voor in utiliteitsgebouwen. De inrichting wordt door Hermeta samen met een architect, inrichter of opdrachtgever op maat gemaakt en geplaatst.

Over Hermeta

Hermeta levert al 95 jaar duurzame producten die comfort brengen in gebouwen, zoals bouw- en meubelbeslag, garderobes en jashaken, lockers, sanitaire wanden, gevels en interieurinrichting op maat. Hermeta levert een breed pakket aan producten met als basismateriaal aluminium.

Duurzaamheid en innovatie staan hoog in het vaandel. Om invulling hieraan te geven heeft Hermeta twee labels geïntroduceerd, Hermeta Life en Hermeta Blue, die bijdragen aan mens en milieu.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie