Snel en stijlvol een wand aankleden met kunststof wandbekleding

Ideaal voor vakman en eindgebruiker

Kunststof wandbekleding is een uitstekend alternatief voor tegel- en glaswanden.

Het materiaal creëert strakke en elegante wanden, kan drie keer sneller geplaatst worden dan een tegelwand en is 25 keer sterker dan glas. Ook is het makkelijker schoon te houden. Ideaal voor vakman en eindgebruiker.

Voordelen voor de vakman

Kunststof wandbekleding is perfect voor renovatie of afbouwprojecten. Doordat het materiaal drie keer sneller is geïnstalleerd dan tegels, kunt u snel en efficiënt een groot oppervlak aankleden of vernieuwen. Ook is het plaatmateriaal makkelijk op locatie te bewerken. PyraSied kan het materiaal ook op maat gezaagd leveren, zodat u het vrijwel direct na het uitpakken kunt plaatsen.

Voordelen voor de eindgebruiker

Voor de eindgebruiker is wandbekleding van kunststof een aantrekkelijke keuze. Het materiaal heeft een elegante en strakke uitstraling, doordat het materiaal nauwelijks voegen heeft en zo een groot egaal oppervlak aan de muur creëert.

Ook is het materiaal gemakkelijk schoon te maken. Kalk en vuil hechten slecht aan kunststof. En omdat een wand met kunststof wandbekleding nauwelijks voegen bevat, heeft u geen last van verkleurde of vieze voegen. Zo blijft de wandbekleding eenvoudig mooi en schoon.

Assortiment

Bij PyraSied bieden we twee collecties aan, Wallcrylic® en Wallcrylic® DeLuxe.

Wallcrylic® is verkrijgbaar in 9 neutrale kleurtinten. Het oppervlak is aan een kant glanzend en aan de andere kant satijn. De platen zijn op maat te bestellen, zodat u exact krijgt wat u voor het project nodig heeft.

Wallcrylic® DeLuxe is momenteel verkrijgbaar in 3 kleuren en heeft een hoogglans oppervlak met een krasbestendige/chemicaliënbestendige coating. Wallcrylic® DeLuxe is leverbaar in plaatmaat 2440 x 1220 mm. De witte variant is ook leverbaar in 2600 x 1000 mm.

PyraSied, uw partner in kunststoffen

Voor alle varianten geldt, vandaag voor 12:00 besteld is de volgende werkdag op maat in huis.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een sampleketting om het materiaal in het echt te bewonderen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via +31 (058) 767 61 12, mail naar marketing@pyrasied.nl of bestel direct via www.pyrasied.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie