Noodverlichting van Famostar: innovatief, duurzaam én voordelig

Duurzame noodverlichtingsinstallatie met 8 jaar accugarantie

Misschien heeft u het al voorbij zien komen: bij Famostar krijgt u nu maar liefst 8 jaar garantie op accu’s in nieuw geleverde armaturen!

Door de levensduur van onze accu’s te verlengen kunnen wij bijdragen aan een duurzame noodverlichtingsinstallatie die past bij de almaar groeiende vraag van gebouweigenaren.

Revolutionair: 8 jaar accugarantie

Innovatie en duurzaamheid zijn thema’s die steeds vaker terugkomen bij het aanbestedings- en ontwikkelproces van gebouwen. Zo ook met betrekking tot het aanschaffen of vervangen van noodverlichting. Door snelle ontwikkelingen in accutechnologieën is het Famostar als eerste noodverlichtingsfabrikant gelukt om niet 4 – wat de standaard in de markt is – maar 8 jaar garantie te geven op haar accu’s. Het verlengen van de levensduur van noodverlichtingsaccu’s zorgt ervoor dat de onderhoudsfrequentie flink teruggedrongen wordt.

Duurzame noodverlichtingsinstallatie

Het terugdringen van de onderhoudsfrequentie is één van de onderdelen die bijdraagt aan de duurzaamheid van onze installatie. Zo hoeven er minder accu’s weggegooid te worden, zijn deze accu’s beter recyclebaar door het gebruik van NiMH-accutechnologie én zijn verschillende componenten herbruikbaar door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Zo kunt u besparen op afval en mankracht doordat er minder onderhoud nodig is. Onze noodverlichtingsinstallatie geeft de installateur meer tijd zijn werk effectief in te plannen en de eindgebruiker minder zorgen over het functioneren van de noodverlichting in het gebouw. Door het terugdringen van de onderhoudsfrequentie wordt daarnaast ook nog eens bespaard op kosten, voor zowel de installateur als de eindgebruiker.

Wilt u meer informatie over onze geoptimaliseerde armaturen? U kunt terecht op onze website of u kunt contact opnemen met ons via (026) 384 68 46.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie