One Solid-Zip Technology - één ritstechniek voor meerdere toepassingen

Schommelende temperaturen, zon of regen, wind of geen wind. Met de Solid-Zip systemen van AVZ kunt u blijvend en beschermd genieten van het buitenleven.

 

De SolidScreen en Solidare zijn de uitkomst van jarenlange ervaring en innovatie in het ontwikkelen van professionele buitenzonwering.

 


Familie met geschiedenis

Vijf verschillende typen zonwering met als ‘oorsprong’ dezelfde ritstechniek. De welbekende SolidScreen-lijn die door AVZ in 2009 is geïntroduceerd, heeft als basis gediend voor de ontwikkeling van de Solidare. De Solidare is als veranda-, pergola- en vrijstaande zonwering te plaatsen.

 

Systeemeigenschappen

Alle Zip systemen van AVZ hebben unieke, sterke eigenschappen waar de consument om vraagt:

  • montagevriendelijk
  • duurzaam en uiterst solide
  • breedte maximaal 6 meter
  • RAL 7016 en RAL 9010 standaard leverbaar
  • voorzien van uitvoerig geteste ritstechniek
  • geen lichtinval tussen doek en geleider
  • geen bouwvergunning nodig.

 

De Zip systemen

SolidScreen®

De SolidScreen staat bekend om haar alomvattende kenmerken. Het systeem is succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h en heeft de hoogste klasse behaald in TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De SolidScreen-lijn leent zich, naast plaatsing aan de gevel, ook uitstekend voor montage onder een terrasoverkapping of vrijstaande zonwering. Van deze veelzijdige screen zijn meerdere varianten en typen ontwikkeld.

 

Solidare® Veranda

De Solidare Veranda complementeert en verreikt het buitenlevengevoel. Een systeem dat geschikt is voor zowel montage op de terrasoverkapping, als eronder (Solidare Verso). Hoogwaardige aluminium profielen en het ritsgeleide doek maken de Solidare veranda windvast, uiterst duurzaam en solide.

 

Solidare® Pergola

Dankzij de solide staanders is deze zonwering ideaal voor muren die te zwak zijn voor het traditionele terrasscherm. Met een maximale breedte van 6 meter en een uitval van 5 meter, levert de Solidare Pergola maar liefst 30 m2 schaduw.

 

Cubola® Solidare®

Voor de klant die op zoek is naar design zonwering met een strak uiterlijk, is de Cubola Solidare uitermate geschikt. Deze vrijstaande zonwering is beschikbaar tot een maximale afmeting van 6 x 4 meter. Het Cubola-systeem kan vrijstaand, aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Daarbij kan de Cubola oneindig gekoppeld worden. Er kan dus net zoveel schaduw worden gecreëerd als gewenst.

 

Twins® Solidare®

Het is de kant-en-klare oplossing voor iedereen die nog geen terraszonwering heeft, maar deze wel wenst. Deze vrijstaande zonwering is een uitstekende keuze voor de horecaondernemer. Met een maximaal doekoppervlak van 60 m2 is op vrijwel iedere plek een aangename beschutting te plaatsen.

Een Solid Zip zonweringfamilie: de oplossing voor elke individuele wens zowel voor particulier als bedrijfsmatig. De solide schaduwbrenger van formaat!

 

www.avz.nl