Primeur: schoonloopzone voor mensen met visuele beperking

Richtingaanwijzer en schoonloopfunctie in één product van emco

Emco introduceert een schoonloopzone met twee functies in één: een optimale vocht- en vuilreductie en een richtingaanwijzer.

Speciaal voor mensen met een visuele beperking, die zich daardoor goed kunnen oriënteren.

Daarbij zorgen de contrastkleuren voor een geleiding van mensen die matig tot slecht zien en fungeert het systeem tevens als gidssysteem voor iedere bezoeker.

Optimale reiniging

De emco MAXIMUS ASSISTANCE schoonloopzone is zeer robuust en staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. Daardoor is deze schoonloopzone zeer geschikt voor gebouwen met een hoge loopfrequentie en intensieve belastingen.

Het hoogwaardige materiaal van de schoonloopzone zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname. Hierdoor blijven de aangrenzende vloeren langdurig schoon en wordt er bespaard op schoonmaakkosten.

De MAXIMUS ASSISTANCE schoonloopzones zijn geschikt voor binnentoepassingen (zone 3). Het materiaal is permanent antistatisch volgens ISO 6356, slipvast en voldoet aan de slijtageclassificatie ‘zwaar gebruik’ volgens EN1307. De comfort klasse is LC4 eveneens volgens EN1307.

EMCO Benelux B.V.
(073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de
www.emco-bau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie