Groot formaat keramische tegels voor dakterrassen

Dreen®Ceramica van Zoontjens geeft dakterrassen een moderne strakke uitstraling. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor de renovatie van dakterrassen of galerijen.

 

De tegels zijn maatvast en verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten. Zoontjens heeft haar assortiment onlangs uitgebreid met nieuwe formaten en kleuren. Naast de formaten 60 x 60 cm, 90 x 45 cm en 120 x 60 cm, voert ze nu ook de maten 90 x 90 cm en 120 x 120 cm. De dikte van de tegel blijft bij alle formaten 2 cm.

 

Drie verschillende kleurlijnen: Stone, Concrete, Wood

De kleuren zijn opgesplitst in drie verschillende lijnen: Stone Look, Concrete Look en Wood Look. Kies de kleur die past bij de gewenste uitstraling of combineer meerdere kleuren en formaten! Op de kleurenkaarten van Zoontjens staan de beschikbare formaten per kleur aangegeven.

 

Aanleggen dakterras met keramische tegels

Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden.

 

Ophogen dakterras

Met DNS® of de verstelbare tegeldrager kun je de keramische tegels ophogen tot de juiste hoogte. Bij keramische tegels van 90 x 90 cm of groter is ophoging alleen mogelijk in combinatie met het DNS® Large systeem van Zoontjens.