Gaaswanden voor diverse toepassingen zijn een praktische, kostenefficiënte en transparante oplossing

Heel wat technische apparaten bevinden zich in de buitenruimte en die wenst u natuurlijk veilig af te schermen van ongenode gasten, knaagdieren of vogels. Of u wilt ze beschermen tegen manipulatie, diefstal, vandalisme, enz.

 

Denkt u aan het afschermen van brandstoftanks, warmtepompen, stroomgroepen, trafo’s, containers, gasflessen, waterreservoirs, vuilnis, fietsen, noodtrappen die zich buiten het gebouw bevinden.

In veel situaties is een afscherming gewenst. Niet alleen vanwege de persoonlijke veiligheid, maar tevens om de toegang te ontzeggen voor onbevoegden.

U heeft bijvoorbeeld een bouwplaats en wilt bouwmaterialen tijdelijk veilig opslaan op de werf? Hiervoor zijn de kant-en-klare Troax Cages in verschillende afmetingen het ideale product.

 

Veiligheid voorop

Troax levert veiligheidspanelen die ingezet kunnen worden om een bepaalde ruimte rond of in uw gebouw af te schermen. De gaaswanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een transparante omgeving met een hoog veiligheidsgevoel.

De deuren kunnen aan de binnenzijde voorzien worden van een paniekontgrendeling die in verschillende vormen verkrijgbaar is. Het is tevens mogelijk de opstelling verder uit te breiden met bijkomende panelen of deuren.

 

Drie beveiligingsniveaus

Met de gaaspanelen bouwt u gemakkelijk bergingen op maat, fietsenstallingen, gasboxen, opslagruimtes, enz.

Troax gaaspanelen kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Bovendien kunt u kiezen uit 3 beveiligingsniveaus; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden. Ons systeem Cetus UX550 heeft tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en biedt u de meest veilige optie.

 

Duurzaam en veilig

De materialen voor buitengebruik worden thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) en bieden zo garantie op een lange levensduur. Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, hebben we inzetplaten in volle plaat. De gaaswanden vormen een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming.

 

Meer informatie - www.troax.nl

Contact - (0252) 37 01 54 - info@troax.nl.