Besparen met isolatie

Met het na-isoleren van een huis kan jaarlijks veel geld worden bespaard. Er zijn nog heel wat bewoners die onnodig veel geld betalen aan het verwarmen van hun matig of niet-geïsoleerde woning. Goede isolatie is de beste manier om het energieverbruik in gebouwen terug te dringen.

 

Door goede isolatie toe te passen is er minder verwarming en koeling nodig. Daardoor wordt de CO2-uitstoot beperkt en de energierekening verlaagd. Met Het W’all-in-One® systeem haal je zeer zeker een uitstekende isolatieoplossing in huis.

 

Slim isoleren met W’all-in-One®

Want isoleren met W’all-in-One doe je van binnenuit. Met thermisch isolerende voorzetwanden. Deze wanden bieden maximale thermische isolatie bij een minimale dikte. De constructie zonder koudebruggen zorgt voor een blijvend thermisch rendement. Het W’all-in-One paneel bestaat uit een combinatie van PIR-isolatie voorzien van een dampremmende reflecterende folielaag verlijmd op een 9,5 mm gipsplaat en levert een thermische isolatiewaarde van Rc 2,72 bij een dikte van 60 mm. Bij 120 mm is de Rc-waarde zelfs 5,39. De W’all-in-One® is ongevoelig voor vocht, voldoet aan de Bouwbesluit-eisen en is KOMO-gecertificeerd.

 

Snel te monteren

Wall-in-One® is een perfect systeem voor na-isolatie van slecht geïsoleerde woningen. Het W’all-in-One systeem is verkrijgbaar in Basic - met FAAYFOAM montageschuim direct tegen de muur/wand bevestigd  en in System - aan de onderzijde geplaatst op houten sloffen en aan de bovenzijde tegen spouwlatten en vervolgens onderling gekoppeld met een slim montageprofiel dat bestaat uit een lijf van isolerend hardschuim met aan de voorzijde een strook harde, schroefvaste kunststof.

 

Het W’all-in-One®-systeem is dé oplossing bij renovatie, energielabelverbetering en comfortverhoging

Kiest u voor het Wall-in-One® systeem, dan heeft u niet alleen de voordelen van één van de slankste en best presterende isolatiematerialen, maar ook een hele duurzame isolatieoplossing. Want de beste manier om het energieverbruik in een gebouw of woonhuis terug te dringen is nog altijd goede isolatie.

 

Nieuwsgierig welke na-isolatieoplossing wij u kunnen bieden?

Stuur een e-mail naar info@faay.nl of bel (0347) 37 66 24.