Besparen met isolatie

Met het na-isoleren van een huis kan jaarlijks veel geld worden bespaard. Er zijn nog heel wat bewoners die onnodig veel geld betalen aan het verwarmen van hun matig of niet-geïsoleerde woning. Goede isolatie is de beste manier om het energieverbruik in gebouwen terug te dringen.

 

Door goede isolatie toe te passen is er minder verwarming en koeling nodig. Daardoor wordt de CO2-uitstoot beperkt en de energierekening verlaagd.

Het is dus van groot belang om maatregelen te nemen om die CO2 uitstoot beperken. Goed isoleren is daarom de komende decennia een essentiele maatregel voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Omdat alle kleine beetjes helpen.

Daarbij kunnen huizenbezitters die investeren in verduurzaming daarvoor een beroep doen op een Warmtefonds.

 

Isoleren van de gebouwschil

Isoleren kan op veel manieren, waaronder na-isolatie via de spouw (indien aanwezig). Tevens zijn er systemen die de binnenzijde van de spouwmuur isoleren. Ook bij Faay zitten we niet stil en hebben de laatste jaren onze na-isolerende voorzetwanden sterk verbeterd. Met dunnere materialen die toch garant staan voor een hoge Rc waarde. Dit heeft geresulteerd in het Wall-in-One® systeem.

 

Direct en makkelijk te verwerken

Bent u de hoge energierekeningen en tocht in huis zat dan kunt u met dit systeem eenvoudig vanuit binnenzijde uw gehele huis isoleren. Of uw schuur/gastenverblijf, bijkeuken of aanbouw. De Wall-in-One® bestaat uit een isolatie van PIR hardschuim voorzien van een dampremmende reflecterende folielaag met aan één zijde afgewerkt met 9,5 mm gipskarton, dit betekent voor u isoleren en afwerken in één handeling. Met zeer goede thermische prestaties in de spouwmuur en voor slankere spouwconstructies vanwege een dunne dikte.

 

Een oplossing die de energietransitie haalbaar en betaalbaar houdt

Kiest u voor het Wall-in-One® systeem, dan heeft u niet alleen de voordelen van één van de slankste en best presterende isolatiematerialen, maar ook een hele duurzame isolatieoplossing. Want de beste manier om het energieverbruik in een gebouw of woonhuis terug te dringen is nog altijd goede isolatie. Met Het W’all-in-One®  systeem haal je zeer zeker een uitstekende isolatieoplossing in huis.

 

Nieuwsgierig welke na-isolatieoplossing wij u kunnen bieden?

Stuur een e-mail naar info@faay.nl of bel (0347) 37 66 24.