HIP2SCHOOL: Fris, eigentijds en opgeruimd interieurconcept voor scholen

Hermeta levert garderobes, jashaken, lockers, sanitaire wanden en interieurinrichting op maat

Als in de ochtend het schoolgebouw of kinderdagverblijf volstroomt met kinderen is het prettig dat ieder kind een eigen plek heeft voor jas en tas.

Een eigen plek voor ieder kind zorgt voor een opgeruimde en overzichtelijke ruimte. Steeds meer scholen kiezen daarbij niet alleen voor een functionele inrichting maar ook voor een mooi design.

HIP2School concept

Met het HIP2School concept van Hermeta krijgt het interieur van een schoolgebouw een eigentijds, open en opgeruimd karakter. Hermeta levert al 95 jaar duurzame producten die comfort brengen in gebouwen, zoals garderobes en jashaken, lockers, sanitaire wanden en interieurinrichting op maat.

HIP2School is een nieuw concept, dat volledig naar eigen wens te personaliseren is, zodat elk schoolgebouw een eigen identiteit en uitstraling krijgt.

HIP2School helpt bij het vormgeven van de centrale ruimtes en gangen in de school. Het speelse karakter van dit garderobemeubelconcept sluit goed aan bij specifieke wensen van basisonderwijs of kinderdagverblijven.

Nieuwe onderwijsconcepten vragen om een nieuwe inrichting

HIP2School past bij de nieuwe trend van bijvoorbeeld ‘Het nieuwe leren’ of de Brede school. Dit gaat gepaard met een compleet nieuwe inrichting van scholen. Traditionele klaslokalen verdwijnen steeds meer en er worden flexibele leer- en werkruimtes gecreëerd.

Fris, open, eigentijds

HIP2School maakt het mogelijk voor scholen om inrichting te geven aan het concept ‘Het nieuwe leren’. De inrichting wordt door Hermeta samen met architect, aannemer en school op maat gemaakt. Het concept bestaat uit praktische scheidingswanden, wanden onder ramen van het klaslokaal, kasten met opbergers en jashaken van 75% gerecycled aluminium. Hierbij ligt de focus op het creëren van opbergruimte, een handige indeling en een mooi ontwerp. Zo is er meer dan voldoende ruimte voor jassen en tassen maar wordt er tegelijkertijd rekening gehouden met inrichting en design.

Duurzaam resultaat samen met aannemer en architect

Met de kennis en kunde van een breed scala aan materialen - waaronder circulair plaatmateriaal  - creëert Hermeta op basis van het ontwerp van de architect een duurzaam eindresultaat.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie