Het beste onder de Hollandse zon heet ELSUN

Ruim 70 jaar ervaring in de productie van energiebesparende oplossingen

De aanschaf van zonnepanelen en toebehoren is een flinke investering die over een periode van meerdere jaren terugverdiend moet worden.

Dan ga je op zoek naar zekerheden, voor nu en tijdens de levensduur van je systeem. Zekerheid over kwaliteit, over opbrengsten en goede garanties. Dat is wat ELSUN biedt. Je kunt vertrouwen op in Nederland geproduceerde state-of-the-art zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je de hoogst haalbare opbrengst voor een concurrerende prijs hebt en daardoor een snelle terugverdientijd.

Betrouwbaar familiebedrijf

ELSUN is een nieuw initiatief van familiebedrijf ELTON, dat ruim 70 jaar ervaring heeft in de productie van energiebesparende oplossingen. Een organisatie met duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook voor onze zonnepanelen selecteren we de allerbeste materialen om zo hoog mogelijke rendementen te kunnen garanderen. En als leverancier ‘om de hoek’ kan ELSUN voor elk project meer service, flexibiliteit en maatwerk bieden.

Een goed advies is het halve werk

Een zonnepaneel plaatsen en aansluiten moet met de grootste zorgvuldigheid gebeuren: om een goede functionaliteit te garanderen en om een veilige constructie te waarborgen. Maar er komt meer kijken bij een goed advies dan alleen een paneel veilig aansluiten.

Een expert helpt u met het uitzoeken van de juiste panelen, afgestemd op uw huidige en toekomstige energiebehoeften. Hij bekijkt de ligging van het dak ten opzichte van de zon, de dakhelling, de beschikbare oppervlakte en kan berekenen of het dak geschikt is om zonnepanelen te dragen.

Daarom werken wij alleen samen met gespecialiseerde installateurs. Zij staan niet alleen garant voor een goed advies, maar ook voor een goede service. Voor, tijdens en na de aankoop. Zo kunt u erop vertrouwen dat u een optimaal rendement uit uw installatie haalt.

Voor meer informatie over onze panelen en installateurs, bekijk www.elsun.nl.

Bekijk de kennismakingsvideo op Facebook.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie