Speciale coatings zorgen voor extra hygiëne voor gezondheidszorg en voedselindustrie

Mapei introduceert hygiënische muurcoatings voor gezondheidszorg en voedselindustrie

In deze specifieke omgevingen speelt hygiëne een cruciale rol!

Om de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën tegen te gaan, zijn er nu twee nieuwe coatingproducten op de markt. De producten voldoen aan belangrijkste eisen en veiligheidsnormen.

Mapecoat ACT 196 - Coating voor de gezondheidszorg

Deze halfglans muurcoating weerstaat een aanval van de belangrijkste stammen van bacteriën zoals Escherichia coli, Staphylococcus aureus, MRSA en Pseudomonas aeruginosa. De effectiviteit van dit product is aangetoond door middel van testen uitgevoerd volgens ISO 22196 norm. De snelle actie van de werkzame bestanddelen blokkeert onmiddellijk de groei van bacteriën en belemmert hun verspreiding. Eenvoudig te reinigen.

Voldoet aan ISO 22196 norm en is verkrijgbaar in ruim 1000 kleuren. Geschikt voor onder andere verpleeghuizen, scholen, wellness, zwembaden, kinderopvang en speelruimtes.

Mapecoat ACT 021 - Coating voor de voedselindustrie

Deze halfglans muurcoating voor binnen is uitermate geschikt voor gebruik in eet- en drinkgelegenheden. De coating is resistent tegen schimmel en heeft een uitstekende reinigbaarheid en neemt geen geur op. Mapecoat ACT 021 heeft een hoog polymeer gehalte, hierdoor biedt het product een langdurige bescherming en weerstand tegen reinigingscycli. Bovendien heeft de coating een ‘low dirt pick-up’ waardoor vuil niet hecht.

Geschikt voor onder andere: supermarkten, restaurants, keukens, kinderopvang en speelruimtes.

Voldoet aan de HACCP eisen en de standaard UNI 11021 norm en is verkrijgbaar in ruim 1000 kleuren.

Bekijk de brochure

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie