Bespaar meer dan 50% op noodverlichting

Famostar zet een nieuwe standaard in de markt

8 jaar garantie op noodverlichtingsaccu’s in nieuw geleverde armaturen!

Dubbel zo lange garantie, dubbel zo veel zekerheid en dat voor de helft van de kosten.


De preventieve accuwissel

De gebouwbeheerder of- eigenaar zit er nooit op te wachten: vervangingskosten, zoals accu’s van noodverlichting. "Is dit echt nodig?", is een vraag die je dan vaak hoort. Meestal wordt bij onderhoudsmomenten voor een preventieve accuwissel gekozen vanwege de lastig te voorspellen levensduur van een noodverlichtingsaccu.

Deze preventieve accuwissel vindt vaak na vier jaar plaats, terwijl de levensduur van moderne accu’s vaak langer is. Famostar biedt nu een revolutionaire oplossing voor installateurs én gebouwbeheerders of -eigenaren: 8 jaar accugarantie! Over de gehele levensduur van de armatuur, die bij correct onderhoud meer dan 15 jaar meegaat, is er slechts één accuwissel nodig. Dit maakt de vierjaarlijkse preventieve accuwissel onnodig. De geoptimaliseerde noodverlichtingsaccu verlengt de levensduur zonder in te leveren aan kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit. Daarnaast geeft het meer ruimte installatie- en onderhoudswerkzaamheden effectief in te plannen en is het kostenbesparend.

Bespaar op kosten

Het besparen van kosten is en blijf een belangrijk onderdeel van een project. Om het voordeel voor u en uw klant inzichtelijk te maken heeft Famostar een speciale Total Cost of Ownership (TCO) tool ontworpen. Bespaar tot wel 50% met deze revolutionaire innovatie!

Bezoek snel famostar.nl/accu.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie