Flexibel inrichten: een fluitje van een cent

Mobiele wandsystemen van BREEDVELD zorgen voor flexibele ruimteverdeling

Flexwerken, parttime dienstverbanden en economische groei vragen om flexibiliteit in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Ook in de inrichting.

Want de ene dag werken alle fte’s op kantoor en de andere dag slechts de helft.

Met de mobiele wandsystemen van BREEDVELD is flexibele ruimteverdeling een fluitje van een cent.


De mobiele oplossingen op een rij
  • VOUWWAND
    Een BREEDVELD vouwwand is een wand die als accordeon open en dicht gaat. Het grote voordeel van de vouwwand is dat u deze in één handbeweging snel geheel kunt openen of sluiten. Op deze wijze kan de wand bijna fungeren als deur Leverbaar tot wel 46 dB (vergaderkwaliteit)!
  • PANEELWAND
    Een BREEDVELD paneelwand is een beweegbare binnenwand. De ogenschijnlijk vaste wand is opgebouwd uit losse sandwichpanelen. Deze panelen zijn, via wielstellen die in een aluminium bovenrail rollen, eenvoudig door één persoon te verplaatsen.
  • SCHUIFWAND
    Een BREEDVELD schuifwand is een wand die in één beweging open of dicht geschoven kan worden. Hierdoor kunnen ruimtes eenvoudig worden afgesloten of juist geopend. Leverbaar met (grote) glasopeningen en/of hoge geluidisolatiewaarden.
  • GLASWAND
    Streeft u naast flexibiliteit ook naar openheid en transparantie? Dan is de BREEDVELD mobiele glaswand dé oplossing. Afhankelijk van de functies van een ruimte levert BREEDVELD een glaswand met de juiste kenmerken. Denk aan gewicht, bedieningsgemak, uitstraling en geluidisolatiewaarde.
Duurzaam eindresultaat

Geen mobiele wand is hetzelfde. De impressies op de website van BREEDVELD zeggen genoeg. Het technisch team van BREEDVELD realiseert oplossingen voor elke denkbare situatie. En dan kijkt de Gelderse producent niet alleen naar de wand, maar ook naar de bouwkundige omgeving zoals draagconstructies en plafonds. Dankzij het moderne machinepark in combinatie met gemotiveerde en gespecialiseerde handvaklieden zijn opdrachtgever en eindgebruiker gegarandeerd van een perfect en duurzaam eindresultaat. Alle onderdelen van de BREEDVELD wanden zijn van oerdegelijke kwaliteit, de garantie voor langdurig gebruiksgemak. Daarin is BREEDVELD dan weer niet flexibel.

Meer informatie: www.breedveld.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie