Dé Jaga radiator voor warmtepompen

Strada Hybrid

De Strada Hybrid is de ideale combinatie met een warmtepomp voor een duurzame installatie. Deze radiator van Jaga Climate Designers levert de hoogste afgifte voor koelen én verwarmen met het laagste geluidsniveau, door toepassing van het Dynamic Boost Hybrid (DBH-)systeem.

Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen zijn veel grotere radiatoren noodzakelijk. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm. De H van Hybrid staat door de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert DBH de hoogste afgifte.

 
Future proof: Spreid je investering

Nog geen warmtepompinstallatie? Jaga radiatoren laten HR-ketels ook al op hun laagste watertemperatuur en hoogste rendement werken. Door enkel de vervanging van radiatoren wordt direct op de energierekening bespaard en is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en CV-ketel. Op elk moment kan er omgeschakeld worden naar een installatie met een warmtepomp of andere duurzame warmtebron. Én dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen. 

Tip: Zelfs bestaande Jaga Low-H2O radiatoren kunnen makkelijk een upgrade krijgen naar de nieuwe Hybrid Technologie.

 
IF Design Award

Jaga Strada staat óók bekend om haar strakke, moderne design en integreert daardoor perfect in ieder interieur. Strada kreeg de fel begeerde IF Design Award voor de vernieuwde vormgeving. Het oppervlak van de Strada is altijd veilig aan te raken, waardoor het ook de ideale oplossing is voor scholen, zorginstellingen of andere openbare ruimtes.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie