Walraven heeft onlangs assortiment tweeschroevenbeugels vernieuwd en geoptimaliseerd

In dit assortiment vindt je de premium Bifix® G2 beugels en de standaard 2S beugels.

 

Deze tweeschroevenbeugels zijn geschikt voor geïsoleerde en ongeïsoleerde buizen en geschikt voor verschillende typen buizen.

 


Voor binnen- en buitentoepassingen: BIS Bifix® G2

De Bifix® G2 biedt een uniek en premium assortiment beugels voor alle soorten buisbevestiging. De geoptimaliseerde reeks omvat beugels met en zonder inlage voor stalen, koperen, multilayer en kunststof buizen met een diameter van 10 - 225 mm.

 

De functionaliteit van de bekende snelsluiting van de beugel is robuuster geworden en de safeloads van deze reeks beugels zijn verhoogd voor een hogere capaciteit. Daarnaast is de rubberen inlage van de beugel veranderd; het rubber volgt nu de binnenzijde van de beugel waardoor het er minder snel uitvalt, de buitenzijde is steviger geworden en het heeft een Walraven-groen kleurtje gekregen.

 

De gesloten reeks van de 2S

De standaard 2S beugel is geschikt voor bevestiging van geïsoleerde en ongeïsoleerde stalen, koperen en multilayer buizen met een diameter van 10 - 225 mm. Deze gesloten reeks maakt het mogelijk om voor elke diameter een beugel uit deze reeks te kunnen toepassen. De 2S beugel heeft een geperfectioneerd stalen ontwerp en vormt een oplossing voor iedere medium belasting in overeenstemming met RAL GZ-655. De 2S beugels zijn met en zonder EPDM inlage beschikbaar.

 

Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie op www.walraven.com/nl/tweeschroevenbeugels.