Solatube brengt daglicht op vakantiepark de Roek Otterlo

Het is een feit dat mensen het liefste in goed verlichte ruimtes leven.

Ga maar bij uzelf na, in een ruimte vol met daglicht voelt u zich beter en vrolijker. Hoe fijn zou het zijn als u deze belevenis kunt geven aan campinggasten, hotelbezoekers of andere gasten?

Solatube heeft een oplossing die geschikt is voor ieder type verblijfsrecreatie, dus ook voor uw project.

 

Comfort door daglicht

Het verblijf van een gast wordt aanzienlijk veraangenaamd door de aanwezigheid van natuurlijk daglicht. Wanneer mensen ergens overnachten, willen zij genieten. Een goed verlichte kamer of goed verlicht huisje biedt gasten comfort. Mede door de fijne verblijfsruimte houden bezoekers een positief gevoel aan het verblijf over. Een Solatube daglichtbuis kan in ieder type verblijfsrecreatie worden toegepast en heeft al vele hotels, chalets en vakantiewoningen weten te verlichten.

 

Groene ondernemer?

Heeft uw klant plannen om groen(er) te ondernemen? Ook in dat geval kan Solatube een steentje bijdragen aan deze ambities. Met het toepassen van Solatubes in de (recreatie- en vrijetijds-)branche, bent u duurzaam bezig door het milieu te sparen. Tegelijkertijd leveren de gasten niets in op het gebied van kwaliteit en comfort.

 

Ook voor ander faciliteiten

Niet alleen kan een Solatube worden toegepast in een huisje of hotelkamer, het kan ook worden toegepast in andere recreatieve ruimten. Denk hierbij aan zwembaden, sauna’s, wellnesscentra restaurants en alle andere faciliteiten die een hotel of vakantiepark te bieden heeft.