Famostar komt met dubbel zo lange accugarantie!

Waarom 4 jaar accugarantie als je dubbel zo lang kunt krijgen?

Al sinds 2005 geven wij als enige noodverlichtingsfabrikant 10 jaar garantie op onze armaturen. En nu komen we ook met 8 jaar garantie op onze accu’s. Uniek in de markt!

De standaard accugarantietermijn in de markt bedraagt maximaal vier jaar. Echter hebben accutechnologieën zich in de laatste jaren enorm ontwikkeld. Wij bij Famostar hebben hier in samenwerking met onze acculeverancier optimaal gebruik van gemaakt door onze armaturen zodanig aan te passen dat de verwachte levensduur van de accu’s méér dan 8 jaar is. Kwaliteit gegarandeerd!

Double Quality, Double Safety

Onze revolutionaire 8 jaar accugarantie draagt bij aan een duurzame noodverlichtingsinstallatie die minder onderhoud nodig heeft maar optimale veiligheid biedt. Vanwege de langere verwachte levensduur is er slechts één accuwissel nodig over de gehele levensduur van de armatuur. Hiermee wordt bespaard op zowel kosten en arbeid, als op afval. Daarnaast wordt de meest geschikte, bewezen en milieuvriendelijke accutechnologie voor noodverlichting toegepast, namelijk NiMH.

Dankzij de grote zekerheid van een werkende accu verlopen ontruimingen nu nóg veiliger. In combinatie met de 10 jaar garantie op onze armaturen bent u verzekerd van een zorgeloos functionerende noodverlichtingsinstallatie.

Bezoek famostar.nl/accu voor meer informatie, een whitepaper over accutechnologie en handige tools zoals een Total Cost of Ownership.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie