Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de HVAC-branche

Op woensdag 3 april vindt het jaarlijkse LG/Centercon Kick-Off event voor de klimaatmarkt plaats.

Gedurende deze dag zal het Evoluon in Eindhoven volledig in het teken staan van de laatste trends en ontwikkelingen in de HVAC-branche.

 

Het programma tijdens dit event, speciaal georganiseerd voor installateurs en adviseurs werkzaam in de installatietechniek, biedt diverse interessante sprekers. Zo zullen onder andere de experts van LG en Centercon je bijpraten over onderwerpen als:

 

•  Nieuwe line-up warmtepompen van LG

•  Trends en ontwikkelingen binnen de bouw en hoe je hier als installateur op in kan spelen

•  Trend naar waterzijdige oplossingen

•  Ondersteuningsmogelijkheden van Centercon

•  Stijgende belang van service binnen de installatiemarkt en de daarbij benodigde kennis en tools.

 

Daarnaast is er tijdens het Kick-Off Event een speciale mini-beurs ingericht. Deze beurs wordt na afloop van de presentaties geopend en biedt bezoekers de gelegenheid om diverse producten, zoals de nieuwe line-up warmtepompen, de LG Chiller en de VRF-line up, te bekijken.

Productspecialisten staan je daarbij graag te woord om meer uitleg en specificaties van de producten te delen. Tot slot kunt u genieten van een uitgebreid walking dinner in de sfeervolle koepelruimte van het Evoluon.

 

Gratis inschrijven

Ben jij werkzaam als installateur, aannemer of adviseur in de installatiebranche en lijkt het je leuk om aanwezig te zijn tijdens de Kick-Off?

 

Schrijf je dan vandaag nog kosteloos in via www.lgklimaat.nl/kickoff.