Kleur in het interieur mag

Uitgesproken kleurgebruik is steeds meer te zien in de inrichting van gebouwen.

Deze kleurtrend zie je ook steeds meer terug in interieuraccessoires. Hermeta zet de toon door ook een groot deel van haar haken, trapleuninghouders, grepen en garderobes in nieuwe trendkleuren aan te bieden.

 

Kleurvol

Kleur kan een mooie, unieke touch geven aan het interieur van een gebouw. Dit kan door kleur te geven aan een muur, maar juist de kleine details kunnen de ruimte helemaal af maken. Daarom heeft Hermeta haar aluminium interieuraccessoires zo kleurvol mogelijk gemaakt, zodat alle details in een ruimte op elkaar kunnen worden afgestemd.

 

Designtrends

Hermeta produceert al 95 jaar een breed pakket van bouw-, industrie- en interieurgerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium. Het bedrijf uit Asperen maakt designproducten die comfort in gebouwen brengen. Hermeta werkt samen met meerdere ontwerpers. Dat resulteert vaak in prachtige producten zoals de X’tenz designhaken collectie.

X’tenz staat voor bijzondere interieuraccessoires om woningen en kantoren mee te verrijken. Enerzijds omdat ze praktisch zijn, anderzijds omdat hiermee een stijl tot in detail kan worden doorvoeren. De collectie bestaat uit verschillende soorten haken in verschillende vormen, afmetingen en mooie trendkleuren.

 

Industrieel design

Eén van de hedendaagse designtrends is de voorliefde voor een industriële sfeer in moderne werk- en woonomgevingen, vaak gekenmerkt door de zwarte kleur in de details. Deze vraag in de markt heeft ervoor gezorgd dat Hermeta een selectie van haar producten, zoals trapleuninghouders, grepen, haken en garderobes in de kleur zwart kan leveren. De afgelopen maanden is de vraag naar deze producten al verdubbeld.

 

Nieuwe kleurentrends

Toch stopt het voor Hermeta niet bij de kleur zwart. Een nieuwe opkomende kleur is Zijdegoud, die juist weer een luxueuze uitstraling aan werk- en woonomgevingen geeft. Ook de fellere, zachtere kleuren maken hun intrede in de markt én daardoor ook bij Hermeta. Recent hebben we daarom de kleuren Pastelturquoise (RAL 6034), Duifblauw (RAL 5014) en Mosgroen (RAL 6005) in het assortiment haken van X’tenz haken gebracht.

 

Duurzame kleuren

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde binnen Hermeta. Dit betekent dat de kleuring van de interieuraccessoires en garderobes op een geheel milieubewuste manier gedaan worden. Hierdoor voorziet Hermeta de markt van een ruim kleurenassortiment met duurzaamheid als uitgangspunt.

 

Deze nieuwe producten zijn samen met de totale collectie te vinden in de nieuwe productcatalogus 2019-2020 van Hermeta.