ADDA-Van Dullemen: sterk in beveiligingsoplossingen

ADDA levert diverse typen rolluiken, -schermen en schuifdeuren

Even kort voorstellen: ADDA is het handelsmerk van rolluikenfabriek Van Dullemen. Sinds 1964 actief in het ontwikkelen, produceren en monteren van rolluiken, rolhekken, schaarhekken, parkeergarage-afsluitingen en brandschermen. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring de specialist op het gebied van rolluikbeveiliging.

ADDA sterk in zwembadafsluitingen

ADDA levert rolluiken als afsluiting tussen het binnen- en buitenbad van zwembad en tropische zwemparadijs. Omdat we hier te maken hebben met een speciale omgeving worden de rolluiken, coating en bevestiging materialen hierop aangepast. Speciale 24 volt motoren zorgen voor een veilige bediening.

ADDA sterk in balierolluiken

ADDA balierolluiken worden geleverd in de standaard horizontale uitvoering met diverse typen rolluikpantsers in open of gesloten model. Daarnaast hebben wij een vertikaal rolluik welke vaak als balierolluik wordt toegepast. De geleiders horizontaal gemonteerd. Het is mogelijk deze in gebogen model te leveren. De oprolling rolt in een rondloopsysteem welke wordt ingebouwd in een koof van het interieur.

ADDA sterk in parkeergarage-afsluitingen

ADDA parkeergarage-afsluitingen worden vervaardigd van degelijke zware rolhekken geschikt voor langdurig en frequent gebruik. Voor deze toepassing worden 400v. blok- of kettingwielmotoren gebruikt. De deuren worden geleverd met besturing en noodzakelijke veiligheidscomponenten. De bediening is op veel manieren mogelijk, eventueel met volledige verkeersregeling.

 
ADDA sterk in schaarhekken

ADDA is importeur van J.A. Mansergas Barcelona. Deze toonaangevende fabrikant levert schaarhekken geheel volgens eisen en wensen van de klant. Enkel- of dubbel vleugelige uitvoering, hangende of onder rollende uitvoering, vast of wegdraaibaar pakket. Kortom: deze schaarhekken worden compleet geleverd, gereed voor montage of gebruiksklaar gemonteerd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie