NIEUW: dormakaba introduceert OFFICE Junior SVP 5000

Het zelfvergrendelend paniekslot voor glazen deuren

OFFICE Junior SVP 5000 is het betrouwbare deurslot in zelfvergrendelende paniekuitvoering. Een esthetische en veilige eenheid voor glazen nooddeuren - met meervoudige eigenschappen en een solide mechanisme.

Ook al lijkt het ontwerp licht van gewicht, toch heeft het slot een indrukwekkend lange levensduur en betrouwbaarheid, ook bij intensief gebruik. Zo beveiligt zelfs een volledig glazen systeem gebouwen en ruimtes compleet. U kunt zich veilig ontspannen.

Veilig en mooi

Paniek en risico's moeten worden beheerst. Daar is de OFFICE Junior SVP 5000 voor ontwikkeld. Het nieuwe slot in zelfvergrendelende paniekuitvoering voldoet ruimschoots aan DIN EN 179 en aan de eisen van de verzekering. U kunt snel van binnen naar buiten gaan met behulp van de gemakkelijk te verplaatsen deurhendel. Bij het sluiten beweegt de schoot zich automatisch in de sluitplaat en zorgt zo voor comfortabele veiligheid; het is eenvoudigweg een geavanceerd mechanisme. Ook ideaal voor uitbreiding op uw vergrendelingssysteem.

Het paniekslot is eenvoudig te integreren. Het sluit perfect aan bij de dormakaba armaturen en past op subtiele wijze in het bestaande interieur en geeft ook een stilistisch accent. Zekerheid wordt steeds mooier.

Het slot is zeer geschikt voor gebruik in openbare en particuliere gebouwen, bijv. artsenpraktijken, hotels, scholen en universiteiten, kantoorruimtes en privéwoningen.

Kenmerken
  • een compact, knap vormgegeven slot voor zowel veiligheid als comfort, speciaal voor glasdeuren, zelfs in gehard glas uitvoering
  • onafhankelijk van stroomvoorziening dankzij de mechanische volgorderegeling voor zelfvergrendeling
  • verzekeringstechnisch erkende sluiting
  • conform de wettelijk geldende eisen voor panieksloten
  • paniekfunctie getest en gecertificeerd volgens DIN EN 179
  • kan gemakkelijk uitgebreid worden zonder bekabeling
  • tweepuntsvergrendeling geactiveerd door veer bij het sluiten van de deur
  • universele dagschootuitvoering (24 mm frontplaatuitvoeringen kunnen DIN L/R worden gebruikt)
  • snelle paniek-ontgrendeling met de handgreep
  • levering met passende tegenkast mogelijk.

Meer informatie over OFFICE Junior SVP 5000.

dormakaba Nederland B.V.

Dalwagen 45

6669 CB Dodewaard

(088) 352 33 33

info.nl@dormakaba.com

www.dormakaba.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie