Geautomatiseerde brandveiligheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Saval heeft enkele compacte automatische detectie- en blussystemen ontwikkeld

Saval levert een scala aan automatische branddetectie- en blussystemen die zeer eenvoudig gemonteerd kunnen worden in afgesloten ruimten tot 24m³.

Gespecialiseerd voor specifieke brandrisico’s zoals een professionele keuken, CNC machine, een stof-afzuiginstallatie, acculaadstation of serverruimte.

Deze Flex systemen bieden een volledig geautomatiseerde brandveiligheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Brede toepasbaarheid

Om bij brand de 15 minuten aanrijtijd van hulpdiensten te overbruggen, dien je de juiste voorbereidingen te treffen. Je staat er immers alleen voor. Ook op momenten dat er geen personen aanwezig zijn, bestaan er brandrisico’s. Omdat een uitgebreid gecertificeerd systeem vaak een forse investering is voor de wat kleinere ruimten in een pand, heeft Saval enkele compacte automatische detectie- en blussystemen ontwikkeld.

Kitchenflex - Bescherm je keuken

De Saval Kitchenflex is een modulair brandbeveiligingssysteem, dat bedoeld is voor het blussen van branden in frituurpannen en de bijbehorende afzuigkap. Het systeem blust snel en veilig met Bioclass ABF blusschuim, speciaal geschikt voor olie- en vetbranden. Onmisbaar in de professionele keuken van vandaag!

Cesaflex - Voor kleine gesloten objecten

Het Saval Cesaflex DHP brandblussysteem is een compact blussysteem, bedoeld voor het automatisch blussen van kleine, gesloten objecten zoals motorcompartimenten, serverkasten en CNC freesmachines. Het Cesaflex DHP systeem is gevuld met het schone blusgas CO2, dat branden snel en doeltreffend blust zonder schade aan de omgeving. Het blusgas is onder hoge druk opgeslagen in de blusgascilinder. Bij brand barst de detectie-/blusleiding open en worden de vlammen direct gedoofd door het vrijkomende blusgas.

Reflex - Voor ruimten tot 24m3

De Saval Reflex is een automatisch branddetectie- en blussysteem dat zeer eenvoudig gemonteerd kan worden in afgesloten ruimten tot 24m³. De Reflex is door zijn unieke ontwerp niet alleen ongevoelig voor storingen, maar levert bovendien brandveiligheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Binnen enkele minuten kan het systeem geïnstalleerd worden, waarna het unieke detectie-element waardevolle bezittingen 24 uur per dag bewaakt. De Reflex is uit te voeren met ABC Poeder of Novec 1230 blusgas.

Reflex met ACC module - Blussen én melden

De Saval Reflex ACC module is een speciaal ontwikkelde detectie- en blusaanstuurmodule die bedoeld is voor de beveiliging van kleine brandrisico’s zoals machines, schakelkasten, netwerk- /serverruimten en GSM antennekasten. Dit volledige geautomatiseerde systeem, detecteert een brand, zorgt voor een blussing en brengt belanghebbenden via een sms op de hoogte van de brand.

Accuflex – Het acculaadstation beveiligd

Het Saval Accuflex® brandbeveiligingssysteem is een automatisch detectie- en blussysteem voor de beveiliging van industriële acculaders.

Industriële acculaders vormen een brandrisico door elektrische componenten die oververhit of defect kunnen raken. Deze laders worden veelal in de avond of nacht gebruikt om bijvoorbeeld accu’s van vorkheftrucks op te laden. Dit oplaadproces vindt vaak plaats in onbemande ruimten waardoor een brand in de acculader niet snel opgemerkt zal worden.

Benieuwd naar wat een compact Flex blussysteem voor jouw brandrisico kan betekenen? Bezoek de website van Saval.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie