Yale ENTR® slim deurslot vervangt ouderwetse sleutel

Van huis gaan zonder sleutel is geen probleem meer!

Ervaar het gemak van het slimme deurslot ENTR van Yale: dé specialist als het gaat om de beveiliging van je huis. Door de ENTR, een motorcilinder, aan de binnenzijde van de deur te plaatsen kan de gebruiker de deur met een smartphone, afstandsbediening, pincode of vingerscan openen.

Eenvoudig te installeren

Yale breidt de beveiligingsrange, naast de al bestaande alarmsystemen, camera’s en digitale deurspionnen, uit met een slim deurslot. De beveiliging van een huis en het wooncomfort zijn eenvoudig te verbeteren door de huidige cilinder te vervangen door een ENTR cilinder. De ENTR past op vrijwel iedere deur zonder bouwkundige aanpassingen. Het is een echt plug & play product.

Nooit meer voor een dichte deur

Het slimme deurslot is op verschillende manieren te bedienen. Zo gaat er tegenwoordig niemand de deur meer uit zonder smartphone en dus is er een handige app om de deur te openen. Daarnaast is er een afstandsbediening beschikbaar die de deur op afstand kan openen. Een andere mogelijkheid is via een codepaneel (met of zonder vingerscan) dat aan de buitenkant van het huis is bevestigd. Dankzij de SKG veiligheidscilinder kan de deur ook nog met een gewone sleutel worden geopend.

Veiligheid staat voorop

Een slim deurslot is niet alleen makkelijk maar ook veilig. De ENTR draait de deur namelijk automatisch op slot wanneer de deur wordt dichtgetrokken. Daarnaast kan een ENTR gebruiker iemand toegang geven tot zijn of haar huis en deze toegang ook weer intrekken door het gebruik van virtuele sleutels.

Zo hoeven er geen fysieke sleutels meer te worden uitgedeeld en hoeft men zich geen zorgen te maken over kwijtgeraakte of ongewenst gekopieerde sleutels. De communicatie tussen de ENTR en de accessoires is 128-bits AES versleuteld en de communicatie tussen ENTR en smartphone gaat via Bluetooth Low Energy. Het beveiligingsniveau is vergelijkbaar met dat van internetbankieren.

Altijd beschikbaar

Yale ENTR heeft een oplaadbare accupack. Een volledig opgeladen accu gaat gemiddeld 3 tot 6 maanden mee, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Wanneer de accu bijna leeg is, waarschuwt het systeem u via een geluidssignaal en een melding in de app. Sluit de meegeleverde oplader aan op de ENTR eenheid en binnen vier uur is de accu weer volledig opgeladen. Mocht de ENTR helemaal leeg zijn, kan het slot altijd nog geopend worden met de sleutel.

Ga voor meer informatie over dit product of over de volledige Smart Living-serie van Yale naar www.yalelock.nl/smartliving.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie