Belned biedt met Tunal oplossingen voor beter leefklimaat in huis

Ventilatieroosters van kwaliteit

Ventileren is van belang om een teveel aan koolstofdioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis te voorkomen.

Belned levert met de Tunal ventilatieroosters kwaliteitsoplossingen op het gebied van ventilatie. De ventilatieroosters garanderen een constante toevoer van verse lucht, hebben een aantrekkelijk design en zijn ook nog eens interessant geprijsd.

TUNAL80HD

De TUNAL80HD is een thermisch onderbroken, zelfregelend rooster voor montage op het glas. Dit ventilatierooster heeft een capaciteit van 12dm3 en een glasaftrek van 80mm. Belned levert dit rooster zonder meerprijs in de kleuren RAL7016 en RAL9016. Nieuw in het assortiment is de variant van dit rooster dat in schuifpuien toegepast kan worden. De TUNAL80FL heeft een capaciteit van 11,8dm3 en is leverbaar in gootmaten 30-34 en 38.

TUNAL65HD

Het ventilatierooster TUNAL65HD heeft een lagere glasaftrek (dus meer glas). Dit rooster beschikt over een binnenklep die, in geopende toestand, de binnenkomende lucht horizontaal geleidt. Tocht en vervuiling op het plafond worden hierdoor vermeden. Ook voor dit rooster is er een alternatief dat in schuifpuien geplaatst kan worden: TUNAL65FL, waarbij het afneembare binnenprofiel ook dienstdoet als insectengaas.

Meer weten over Belned ventilatieroosters?

Kijk op www.belned.nl/ventilatieroosters of neem contact op met Belned via (0162) 57 65 76 of mail naar verkoop@belned.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie