OLBECON bouwt nieuw bedrijfspand

Vertrouwen doet bouwen

De vorige crisis is nog maar net achter ons en heeft diepe sporen nagelaten waarvan de gevolgen nog steeds merkbaar zijn. Voor een stabiele bedrijfsvoering is een stabiele organisatie nodig en een stabiele organisatie vraagt voldoende eigen vermogen.

Wanneer kan dat vermogen terugkomen? Als er vertrouwen is in een langdurig herstel met voldoende werk en waar iedereen ook een boterham mag verdienen.

Dit geldt ook voor opdrachtgevers. OLBECON graag kennis en kunde delen in het voortraject om een zo efficiënt mogelijke constructie te ontwerpen. Op tijd productieruimte reserveren voor vloer- en wandelementen betekent op tijd geleverd krijgen en het advies is inclusief.

Ideaal

In de ideale wereld bouwen we alles met bouwteams en beslissen opdrachtgevers op tijd en zijn er voldoende middelen om alles binnen budget en tijdsbestek te bouwen. Overheden zijn flexibel en in staat te luisteren en te handelen ten behoeve van ons ‘allemaal’. Helaas leven we niet in een ideale wereld. Kan het ook anders?

Prefab kantoor

OLBECON gaat een nieuw kantoor bouwen. Dit gaat meer worden dan enkel huisvesting voor de medewerkers van het bedrijf. Het kantoor symboliseert wie OLBECON is . Het bedrijf wil laten zien dat prefab-bouwen niet moeilijk is maar in veel situaties haalbaar. Dat het neerzetten van een bedrijfspand snel kan gaan, duurzaam is en er aantrekkelijk uitziet. OLBECON nodigt de markt uit om te komen kijken.

Prefab woning

Betaalbaar, snel, duurzaam, efficiënt en circulair. Vanuit een pragmatische visie op bouwen in de toekomst heeft OLCAS (een bedrijf naast OLBECON dat zich bezighoudt met casco-woningbouw) Bloqz ontwikkeld.

Bouwen volgens het Bloqz concept is 100% prefab. Met prefab betonnen gevels en woningscheidende wanden. Massieve vloeren waarin leidingen verwerkt worden om te verwarmen én te koelen. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de eigenschappen van beton: naast sterkte ook de geluidsisolerende en warmte-accumulerende eigenschappen.

In april 2019 gaat OLCAS starten met de bouw van de twee Bloqz die als modelwoning worden ingericht. Ze bieden OLBECON de mogelijkheid om eventuele kopers te laten overnachten.

OLCAS levert naast Bloqz betoncasco’s voor enkele en dubbele woningen. Interessant voor met name klanten die met minder arbeid op de bouw toch de productie op peil willen houden of zelfs uitbreiden.

Meer over Bloqz prefab-woningbouw.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie