Marmoleum Marbled, een tijdloze klassieker

Niet alleen tijdloos, maar ook mooi voor binnen, goed voor buiten!

Marmoleum draagt bij aan een gezond binnenklimaat, het materiaal is namelijk 100% natuurlijk en bevat geen weekmakers.

Bovendien wordt de nieuwe collectie CO2-neutraal geproduceerd waardoor hij goed is voor het milieu, niet bijdraagt aan klimaatverandering en dus onze aarde beschermt voor toekomstige generaties. De nieuwe collectie bestaat uit 90 kleuren waarvan er 21 extra vuilverhullend zijn.


Mixen en Matchen met Marmoleum Splash

Marmoleum Splash, één van de nieuwkomers, heeft een lichtgrijze basis waar een beetje kleur - oranje, geel groen, rood, paars of blauw - doorheen schemert. Hierdoor krijgt de vloer iets mysterieus en prikkelt de verbeelding. Bovendien ‘mixt’ en ‘matcht’ Splash makkelijk met andere vloeren in de betreffende schemertint of bijvoorbeeld een stoel in die kleur.

Vuilverhullend, dat is praktisch

De andere nieuwkomer, Marmoleum Terra, biedt door haar kleurstelling zeer goede ‘vuilverhullende’ eigenschappen - stof, krasjes en zand zijn zo goed als onzichtbaar - en geeft met haar fijne marmertekening een kalm en neutraal beeld. Terra refereert aan rots, steen en aarde, en is met haar rustige uitstraling zeer geschikt voor kleine ruimtes.

Passend in iedere ruimte

Deze nieuwe gemarmerde dessins, maar ook de andere structuren als Real, Fresco en Vivace passen goed in bijna iedere ruimte, zeker in combinatie met andere natuurlijke materialen zoals hout, steen of textiel. De dertig nieuwe, moderne kleuren, maar ook de bestaande, zijn allen afgeleid van de natuur. Daarmee brengt Marmoleum de natuur niet alleen naar binnen, maar sluit de collectie ook naadloos aan bij de huidige trends in interieurdesign.

Meer weten?

Voor meer informatie, inspiratie en beelden klik hier www.forbo-flooring.nl/marmoleum.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie