Solarlux geeft ideeën de ruimte op beurs BAU in München

Innovaties van Solarlux in de spotlight

Op de grote internationale beurs BAU in München toonde Solarlux haar innovaties met als thema ´Ideeën ruimte geven´.

Als expert van flexibele geveloplossingen werden de nieuwste vouwwanden en balkonsystemen, evenals het minimalistische schuifraam cero op een design stand gepresenteerd. Via een touch wall werd op interactieve wijze technische details toegelicht.

Glazen vouwwanden concept

De vouwwanden van Solarlux kenmerken zich door de grote mate van ontwerpvrijheid en geavanceerde techniek. Zowel de vouwwand met aluminium profielen als de houten variant zijn RC2 getest en uit te voeren met verzonken vloerrails voor drempelloze overgangen. De vouwwanden hebben slanke profielen van slechts 99 mm aanzichtsbreedte in de vleugelovergang.

Balkonbeglazing SL23

Nieuw en uniek op de markt is het balkonbeglazingsysteem SL23. Het glazen schuifsysteem is geschikt voor hoogbouw met veel windbelasting. Maar het schuifsysteem kan ook als ruimtedeler ingezet worden, omdat afmetingen tot 3.50 m mogelijk zijn.

cero

De minimalistische schuifpui cero heeft een filigraan profielaanzicht van 34 mm en kan uitgevoerd worden met glasvlakken tot 15 m2. Zowel constructief als optisch gezien biedt cero talrijke mogelijkheden die transparante gebouwen nodig hebben.

Producten in beeld

Tijdens de beurs kwamen diverse specialisten aan het woord om de highlights van de producten te laten zien. Bekijk hier de video´s:

Solarlux glazen vouwwand Highline

Solarlux glazen vouwwand Woodline

Schuifraam cero III

Volglas schuifsysteem SL 23

Over Solarlux

Solarlux staat voor ´zonnelicht´. De passie van het bedrijf is gevels te voorzien van meer transparantie en flexibiliteit. Al meer dan 35 jaar is Solarlux specialist van licht doorlatende geveloplossingen.

Een hoogwaardige portfolio van glazen vouwwanden, minimalistische schuifpuien en balkonbeglazingen worden op maat geproduceerd ´Made in Germany´ en geleverd op de Nederlandse markt onder het VMRG keurmerk.

Het kantoor in Nederland heeft alle kennis en kunde in huis om voor architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven passend advies en bouwbegeleiding te geven.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie