Creëren, renoveren en transformeren

Aliplast Aluminium Systems beschikt over een uitgebreid gamma aan aluminium ramen, deuren en schuifsystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten.

 

Om gebouwen een stevig en stijlvol karakter te geven kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor de slanke ‘Max Light Steel’ profielen van Aliplast.

 

Max Light Steel

Renovatie en transformatie zijn steeds terugkerende thema’s in de huidige markt en daar past onze ramen en deurenreeks ‘Max Light’ helemaal bij.

 

Voor het project Stellenbosch in Den Haag, dat samen met onze klant Dreumel uitgewerkt werd, werden alle ramen en schuiframen uit 68 woningen vervangen door onze ‘Max Light Steel’ serie.

 

Dit systeem is zeer geliefd onder architecten vanwege haar slankheid en esthetische mogelijkheden. Daarnaast voldoet deze reeks van hoogwaardig thermisch onderbroken profielen aan zeer strenge normen voor zowel thermische als akoestische isolatie.

 

Bovendien biedt Aliplast Aluminium Systems als enige in aluminium buitenschrijnwerk een lakgarantie van 25 jaar! Ontdek de voordelen en voorwaarden op guarantee25.aliplast.com.