Ontdek de toekomst van ventilatie bij Duco op BouwBeurs

Vol gas naar gasloos!

Op het gebied van hernieuwbare energie worden de normen steeds strenger. Tegen 2050 wil Nederland van het gas af. Met de DucoBox Eco zet u al een stap in de goede richting!

Deze ventilatiewarmtepomp met 2-zone vraagsturing vormt immers de perfecte match met de actieve woning van de toekomst door het hele jaar door warmteterugwinning te leveren.

Energiezuinige woningen, een comfortabel binnenklimaat en bovenal de gezondheid van de bewoners zijn van groot belang. Anno 2019 staat het vast dat deze pijlers de uitdagingen vormen voor het toekomstig bouwen. Duco is erin geslaagd deze te vertalen naar de realiteit door middel van de vier ‘Duco at Home’ totaalconcepten. Daarbinnen wordt de All-electric opstelling van de ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco als nieuwkomer warm onthaald op BouwBeurs.

De toekomst begint vandaag

Het aantal energiezuinige woningen zal alleen maar toenemen. De toekomst begint vandaag. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen en het ‘BENG-wonen’ heeft ventilatiespecialist Duco met de DucoBox Eco een belangrijk wapen richting de toekomst. De DucoBox Eco is specifiek ontwikkeld voor de woningmarkt en sluit naadloos aan bij de BENG-ambitie.

Compleet all-electric pakket

In combinatie met het all-electric pakket is de DucoBox Eco een complete oplossing die de installateur 100% ontzorgt. Dit pakket bestaat uit kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar afgestemd zijn, zoals een buffervat met goede stratificatie, een verswaterstation met instant bereiding van tapwater en flexibele aansluitingen die zorgen voor een akoestisch geoptimaliseerd opstelling. Daarenboven maakt de ISDE-subsidie het totaalplaatje financieel aantrekkelijk.

Ontdek de DucoBox Eco nog tot vrijdag op BouwBeurs! Het hele Duco team kijkt er naar uit u op stand E.072, hal 8 te ontmoeten.

Klik hier voor gratis registratie.

« Nieuws overzicht