Dé thermisch isolerende voorzetwand van Faay heet W’all-in-One®

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker: NOM huizen en energieprestaties gekoppeld aan de rente op een hypotheek. Duurzaamheid werd eerst nog opgelegd, maar wordt steeds meer omarmd.

In 2020 ligt de EPC norm op NUL. Onze producten als de W’all-in-One® dragen bij aan het behalen van die waarde.

 

Slim isoleren met W’all-in-One®

Isoleren van binnenuit doe je met thermisch isolerende voorzetwanden van Faay. Het W’all-in-One® systeem biedt maximale thermische isolatie bij een minimale dikte. De constructie zonder koudebruggen zorgt voor een blijvend thermisch rendement. Het W’all-in-One® paneel bestaat uit een combinatie van PIR-isolatie voorzien van een dampremmende reflecterende folielaag verlijmd op een 9,5 mm gipsplaat en levert een thermische isolatiewaarde van Rc 2,72 bij een dikte van 60 mm. Bij 120 mm is de Rc-waarde zelfs 5,39.

De W’all-in-One® is ongevoelig voor vocht, voldoet aan de Bouwbesluit-eisen en is KOMO-gecertificeerd.

 

Renovatie, energielabelverbetering en comfortverhoging

Wall-in-One® is een perfect systeem voor na-isolatie van slecht geïsoleerde woningen. Het W’all-in-One systeem wordt aan de onderzijde geplaatst op houten sloffen en aan de bovenzijde tegen spouwlatten. De panelen worden onderling gekoppeld met een slim montageprofiel dat bestaat uit een lijf van isolerend hardschuim met aan de voorzijde een strook harde, schroefvaste kunststof. Het W’all-in-One®-systeem is dé oplossing bij renovatie, energielabelverbetering en comfortverhoging.

 

Prefab bijpassende dagkant maakt W’all-in-One®-systeem compleet

Aanvullend op de elementen uit het W’all-in-One®-systeem ontwikkelde Faay een oplossing voor de na-isolatie van dagkanten bij kozijnen. Deze sluiten naadloos aan op de andere elementen uit het assortiment. Door deze toevoeging worden koudebruggen effectief voorkomen en kunnen woningen in hun geheel zeer eenvoudig maar effectief worden geïsoleerd.