Vernieuwde productietechniek zorgt voor snellere levering en constante kwaliteit

Van de geluiddempende ventilatieroosters is de doorlaat vergroot en de productietechniek vernieuwd, waardoor sneller en met een constante kwaliteit kan worden geleverd.

 

De klankdichte doorvoerroosters zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in scheidingswanden en deuren waarbij geen doorspraak of geluidsoverdracht van het ene naar het andere vertrek mag plaatsvinden.

 

Verbeterde vrije doorlaat

Klankdichte doorvoerroosters, vervaardigd van geëxtrudeerde aluminium profielen, bestaan uit twee delen waarbij iedere helft is uitgevoerd met een 35 mm brede rand. Beide roosterhelften zijn van U-vormige aluminium profielen voorzien, die aan de binnenzijde met micro-akoestisch materiaal zijn bekleed om een optimale demping te verkrijgen. De omranding is met akoestisch schuim bekleed. Standaard leverbaar in de kleur RAL 9010, andere RAL kleuren zijn ook leverbaar.

De vrije doorlaat van dit type rooster is ca. 29% van het roosteroppervlak.

 

Wel ventilatie, geen geluidsoverdracht

Klankdichte doorvoerroosters van Van Hillo Geluidsbeheersing worden toegepast in scheidingswanden en binnendeuren, wanneer wel ventilatie nodig is maar geen doorspraak of geluidsoverdracht tussen de vertrekken mag plaatsvinden. Door toepassing van micro-akoestisch materiaal en akoestisch schuim in de roosters wordt optimale geluiddemping bereikt.

 

Over Van Hillo

‘Van Hillo Geluidsbeheersing’ is al vanaf 1965 actief in de markt van geluidwering in de combinatie met ventilatie en daarnaast met de productie van geluidwerende omkastingen.

Naast onze standaard roosters is onze specialiteit het op maat uitrekenen en produceren van geluiddempende ventilatieroosters en suskasten.

Heeft u algemene of specifieke vragen over een of meerdere producten of een probleem, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.