Mapei introduceert nieuwe stucmortel voor Nederlandse markt

Planitop Renderflex komt tegemoet aan wensen stucmortelbranche

In de stucmortelbranche is Mapei’s snelle stuc- en reparatiemortel Planitop Fast 330 inmiddels een begrip. Geliefd door menig stukadoor, tegelzetter, klusbedrijf en aannemer. De snelle droogtijd en daarmee ook de korte verwerkingstijd van 20 minuten is voor de één een zegen en voor de ander een struikelblok.

Waarom een nieuwe stucmortel?

Vooral met laatstgenoemde verwerkers die worstelen met de korte verwerkingstijd, is Mapei om tafel gaan zitten en heeft de wensen vertaald in de eigenschappen van de Planitop Renderflex. Slechts enkele maanden op de markt en nu al een favoriet!

Wat is het verschil?

De Planitop Renderflex heeft een langere verwerkingstijd van ca. 40 min (bij de Planitop Fast 330 is dit 20 min), is meer flexibel, heeft een lager verbruik en komt in een PE verpakking.

Voor klanten die Planitop Fast 330 te snel vinden, raadt Mapei dan ook de Planitop Renderflex aan. Planitop Renderflex is een aanvulling op het assortiment egalisatiemortels en verkrijgbaar bij de betere bouwhandel.

Technische gegevens
  • consistentie: poeder
  • kleur: grijs
  • aanbrengtemperatuur: van +5° C tot +35° C
  • aanbrengen: roestvrijstalen spaan of geschikte spuitmachine
  • houdbaarheid: 12 maanden
  • verbruik: circa 1,2 kg/m² per mm laagdikte
  • verpakking: PE zak 20 kg.

Bekijk voor meer informatie het technisch Informatieblad: Planitop Renderflex.

Mapei is aanwezig op BouwBeurs 2019, van 4 t/m 8 februari a.s. in Utrecht, met systemen en de meest recente releases voor de bouwsector (hal 7 - stands C140 en D145).

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie