Terra en Splash geven nieuwe Marmoleum Marbled kleur

Superduurzame en fraaie collectie met dertig nieuwe kleuren en twee ‘verse’ dessins

Forbo Flooring introduceert deze maand haar nieuwe Marmoleum Marbled-collectie die mooi is voor binnen, maar ook goed voor buiten. Planet friendly en design hand in hand. Zo biedt Marmoleum Marbled maar liefst 30 nieuwe fraaie kleuren en twee ‘verse’ dessins, genaamd Terra en Splash.

Marmoleum draagt bij aan een gezond binnenklimaat want het materiaal is 100% natuurlijk en bevat bijvoorbeeld geen weekmakers. Bovendien wordt de nieuwe collectie CO2-neutraal geproduceerd.

Splash en Terra

Marmoleum Splash - één van de nieuwkomers - is een dessin met een lichtgrijze basis waar een beetje kleur (oranje, geel groen, rood, paars of blauw) doorheen schemert. Hierdoor krijgt de vloer iets mysterieus en prikkelt ze de verbeelding. Bovendien ‘mixt’ en ‘matcht’ Splash makkelijk met andere vloeren in de betreffende schemertint.

De andere nieuwkomer - Marmoleum Terra - biedt door haar kleurstelling zeer goede ‘vuilverhullende’ eigenschappen. Stof, krasjes en zand zijn zo goed als onzichtbaar. Dankzij haar fijne marmertekening ontstaat een kalm en neutraal beeld. Terra refereert aan rots, steen en aarde en is met haar rustige uitstraling zeer geschikt voor kleine ruimtes.

Elke ruimte

Deze nieuwe gemarmerde dessins, maar ook de andere structuren als Real, Fresco en Vivace, passen goed in bijna elke ruimte. Zeker in combinatie met andere natuurlijke materialen als hout, steen of textiel. De 30 nieuwe, moderne kleuren, maar ook de bestaande zijn afgeleid van de natuur. Daarmee brengt Marmoleum Marbled de natuur niet alleen naar binnen, maar sluit de collectie ook naadloos aan bij de huidige trends in interieurdesign.

Mooi en makkelijk

Marmoleum Marbled is onderdeel van de grote Marmoleum-collectie waartoe ook de Linear en Solid behoren. Deze vloeren zijn de afgelopen twee jaar al vernieuwd. Alle vloeren combineren niet alleen mooi en makkelijk met elkaar, maar bijvoorbeeld ook met de Coral-schoonloopmatten, de Allura-vloeren en Marmoleum Onto the Wall. Dit omdat ze allemaal Forbo’s eigen kleurstempel dragen. Marmoleum is verder ijzersterk en heeft hele lage onderhoudskosten.

www.forbo-flooring.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie