Fibo-Trespo: de toekomst voor badkamerrenovatie!

Een badkamer renoveren kan een omvangrijk project zijn. Het kost veel tijd om het bestaande tegelwerk te verwijderen, de wand voor te strijken en te stucen. Traditioneel tegelwerk geeft bovendien dagenlang rommel.

 

De wens van de meeste klanten, zowel van particuliere woningeigenaren als van woningcorporaties, is om met zo min mogelijk overlast en in de kortst mogelijke tijd een badkamer te renoveren.

Fibo-Trespo is daarbij een uitkomst. De panelen worden droog en schoon aan de wand geplaatst. De tegelpanelen hebben een innovatief kliksysteem waardoor het renoveren van de oude badkamer in een dag te realiseren is.

 

Fibo Trespo - Snel

Snel

In tegenstelling tot traditioneel tegelwerk heeft u weinig werk aan de toepassing van Fibo-Trespo. Met de Fibo-Trespo panelen kunt u wanden in een handomdraai kant en klaar bekleden. Een sanitaire ruimte is dus veel sneller klaar en u bespaart de (wacht)tijd van het verwijderen van bestaande tegelwerk. U kunt de kant- en klare wandpanelen van Fibo-Trespo namelijk direct over bestaand tegelwerk plaatsen, wat het renoveren van de ruimte nog makkelijker maakt. Dit maakt het product ideaal voor omvangrijke renovatieprojecten.

 

Fibo Trespo - Droog

Simpel

De Fibo-Trespo panelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte HPL toplaag en CPL backing. In deze toplaag is een tegelmotief gefreesd, wat niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast is de toplaag ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht) schoonmaakmiddel. Met Fibo-Trespo kunnen de wanden in één arbeidsgang kant en klaar bekleed worden. Dit is mogelijk in drie eenvoudige stappen:

 

  1. Plaats regelwerk en startprofiel
  2. Plaats kant en klare panelen middels klikverbinding
  3. Afmonteren en klaar

 

 

 

Fibo Trespo - Droog

Droog

Het plaatsen van de Fibo-Trespo panelen zorgt nauwelijks voor overlast, omdat ze schoon en droog op de wand worden aangebracht. Na het plaatsen van de kant en klare wandpanelen kunt u de overtollige kit gemakkelijk met een schraper verwijderen en vervolgens met een schoonmaakdoekje nalopen.

 

Fibo-Trespo biedt het uitgebreidste assortiment, het assortiment is namelijk opgebouwd uit een zestal collecties met een keuze meer dan 200 kleuren, tegelmotieven, structuren en zelfs voegsoorten. Een groot deel van de collectie is uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar via de hout- en bouwmaterialenhandel.

 

Kijk voor meer informatie over Fibo-Trespo op www.fibo-trespo.nl of neem contact op met één van de 260 gespecialiseerde verkooppunten.