Aluminium entreematsystemen zorgen voor schone en veilige entree met allure

Zand, kiezels, stof en vocht zijn de belangrijkste oorzaken voor beschadigingen en algemene slijtage aan vloeren. De beste manier om langdurig een mooie vloer te hebben is door ervoor te zorgen dat het vuil bij de entree wordt opgenomen. Naast kwaliteit en onderhoud zijn ook uitstraling en eenheid belangrijk bij de aanschaf van uw entreemat.

 

emco combineert al deze aspecten in haar entreematten. Zo zijn er de speciale aluminium entreematsystemen voor de opname van grof en fijn vuil bij scholen, winkelcentra en appartementencomplexen. Voor de opname van het vocht biedt emco ook schoonloopzones, zowel in banen als in tegelvorm.

 

Aantrekkelijke uitstraling

Het brede assortiment maakt het mogelijk om voor iedere toepassing een geschikte entreemat te kiezen. De aluminium profielen in combinatie met de mooie inlages zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling. Afhankelijk van het type bezoeker, de beschikbare ruimte, de ondergrond en de gewenste uitstraling kunt u kiezen uit één van de vele inlages.

 

Functionele en veilige entree

Primair zorgen de emco matsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hogere mate van veiligheid, door het beperken van het gevaar op uitglijden en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen. Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. De vele inbouwhoogtes maakt ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.

 

EMCO Benelux B.V.
(073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de
www.emco-bau.com